Talvigolfkenttä avataan perjantaina 4.2.2022

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista Ounasvaaran golfpuistoon! Avaamme talvigolfkentän perjantaina 4.2.2022 klo 10.00. Tervetuloa valkioille!

Klubi palvelee talvigolfkauden ajan kentän ollessa avoinna arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-15. Ravintolassa tarjolla kylmää ja kuumaa juotavaa, leivonnaisia ja myös syötävää. Talvigolfkausi jatkuu niin kauan kuin kelejä riittää ja väylät sulavat pois. Viime vuosina olemme saaneet nauttia talvigolfista vielä huhtikuun alun ajan.

Ounasvaaran golfpuistossa sijaitseva 9-reikäinen talvigolfkenttämme on viime vuosien tapaan vaihteleva korkeuseroineen ja erilaisine väylineen. Klubilta alkavalla yli 2 km mittaisella kierroksella hyödynnetään harjoitusalueen ja rangen lisäksi kesäväyliä 1, 2, 3, 16 ja 17 sekä niiden vesiesteitä. Pisin par4 on 202m ja lyhyin par3 puolestaan 73m. Kierros vie pelaajista riippuen noin tunnin (30min-1h30min).

Kentän layoutiin tehtiin tälle vuodelle muutoksia viimeisen väylän osalta. Klubille tuleva väylän nro 9 muutettiin 137 metrisestä Par3:sta 202 metriseksi Par4:ksi. Hcp arvoihin muutoksella ei ole vaikutusta; väylä 9 säilyy edelleen kentän vaikeimpana väylänä. Väylän 4 valkiota siirrettiin hieman tasaisemmalle paikalle, jonka johdosta väylän mitta muuttui 90 metrisestä 81 metriseksi. Lisätietoja kentästä nettisivuillamme.

Talvigolf pähkinänkuoressa:

• 9 reikäinen talvigolfkenttä
  • Ounasvaaralla 4km Rovaniemen keskustasta
  • Kenttä avoinna helmikuun alusta huhtikuun alkupuolelle/puoliväliin
  • Laji on tuttu, mutta kokemus aivan uusi
  • Ei viheriöitä, vaan valkioita
  • Tiiaus sallittu kaikkialla väylillä
  • Tiiboxissa matto jalkojen alla
  • Osa valkioista jäällä kentän vesiesteissä
  • Värikkäät talvigolfpallot ja talviteet klubilta
  • Käytössä putteri ja 3 rautamailaa
  • Ei kärryjä vaan pulkka tai kantobägi
  • Hiihtoladulta pallo dropattava väylälle
  • Välineet saa myös vuokralle
  • Klubi avoinna joka päivä
  • Pelaa 9 reikää ja piipahda kahville, kaljalle, lounaalle…
  • 9 reikää noin 30min -1h30min, 18 tuplat
  • 18 reikää pelatessasi, varaa aika molemmille yseille
  • Varaa aika NexGolfista tai caddieltä p. 0200 30200
  • Lisätietoja: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi
  • Maaliskuun viikonloppuina kisataan
  • Talvigolfiin tutustumisia ryhmille
  • Erilainen tykypäivä!

Tervetuloa ylittämään Napapiiri golfaten lumella ja jäällä!