Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina viheriöille kostutusaine ja sen jälkeen 5 minuutin sadetus.
  • Talkoot reuna-alueiden siimaamiseksi ja raivaamiseksi tiistaina 5.7.2022.
  • Torstaina viheriöiden täsmäkylvöjä ja pintailmatusta ongelmakohtiin käsipelillä, jonka johdosta aamulla lähtöjä suljettuna.
  • Mikäli kelit pysyvät kuivina ja kesäisinä, tiputetaan viheriöiden leikkuukorkeuksia keskiviikkona 3,5mm:stä 3,25mm:iin ja perjantaina edelleen 3mm:iin.
  • Viheriöiden idätyssadetukset jatkuvat tarvittaessa parittomilla tunneilla klo 9, 11, 13, 15, 17, ja 19.
  • Väyläsadetukset alkavat iltaisin klo 18 alkaen.
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3,5 mm (3,25mm / 3mm)
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 12mm
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa! Korjaamattomia jälkiä on näkynyt kentällä luvattoman paljon. Ne häiritsevät pelaamista, mutta aiheuttavat myös ongelmia kentänhoidolle. Greenillä korjaamattomat alastulojäljet nostavat tautiriskiä huomattavasti. Väylillä puolestaan leikkureiden terät kärsivät isoista divoteista. Hyvästä tai huonosta lyönnistä huolimatta, muistakaa siis korjata siitä aiheutuneet jäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Reikäpelien pelaaminen on aloitettu. Pelitaulukko löytyy NexGolfista. Muistakaa ilmoittaa pelien tulos caddiemasterille!
  • Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 4.-6.7.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Junioreiden Future Tour keskiviikkona 6.7.2022. Kisan takia aamupäivän lähtöjä suljettuna.
  • Senioreiden kuukausikilpailu torstaina 7.7.2022. Kaikki mukaan!
  • Jäsenten seuraharjoituksissa (tasoitus alle 30) tänä torstaina Yleiset tasoitus alle 30 klo 19-20 ja Miehet tasoitus alle 15 klo 20-21. Ottakaahan osaa harjoituksiin, jotta niiden järjestämistä jatketaan!
  • Vasta-alkaneiden kilpailu perjantaina 8.7.2022.
  • Junioreiden tukikilpailu Valokulma Open lauantaina 9.7.2022. Sarjoina pistebogeyn lisäksi myös lyöntipeli. Palkinnot Valokulma Euronics Rovaniemi, Kunnon Paikka jne. Kaikki mukaan kisaamaan ja tukemaan junnuja! Lisätiedot kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 11.-13.7.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kapteenin Kannu kisataan lauantaina 16.7.2022 tuttuun tapaan parikisana. Jos olet paria vailla, auttaa caddie etsinnässä! Lisätiedot kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!