24h junnugolfille

MIKÄ ON 24H JUNNUGOLFILLE?

24 h junnugolfille on hieman hullu, oman seuran junnujen hyväksi järjestettävä golftapahtuma. Kyse on valtakunnallisesta tempauksesta, jota on järjestetty jo vuodesta 2014 lähtien. Tarina sai alkunsa 2014, kun pari innokasta golffaria päätti pelata vuorokauden ympäri golffia Lakeside Golf Vammalan kentällä. Samalla syntyi idea hyvän asian eteen pelaamisesta junioreiden tukemiseksi. Pelaajat päättivät myydä par’it ja sitä paremmat tulokset etukäteen hankituille tukijoille. Lopulta kaverien pelattua kahdeksan kierrosta putkeen, junioreille oli kertynyt 10 000 € rahapotti.

Meidän seurassamme tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. Parhaimmillaan tapahtumalla on kerätty junioritoiminnan hyväksi yli 6 000€. Pelaajina ovat perinteisesti olleet niin seuran valmentajat, juniorit, seniorit kun singelin pelaajamme.

Tänä vuonna vuorokauden ympäri puttilinjoja katselee seuramme golfvalmentaja Tommi Siliämaa. Hänen kanssaan pelaamassa ovat kaksi seuran junioria, pitkäaikaisia seuran pelaajia, seuran johtoa sekä muutama himogolffari. Tavoitteena on pelata vähintään kuusi, jopa seitsemän kierrosta kävellen. Näiden sankareiden pelaamista ja kuulumisia näkee Santa Claus Golfin somessa koko tapahtuman ajan. Tämä golfhulluuden rajan ylittävä hyväntekeväisyystempaus vaatii kuitenkin myös tukijoiden panoksen – ilman teitä emme saa kerättyä varoja junioreille!

MIHIN KERÄTYT VARAT KÄYTETÄÄN?

Kerätyt varat käytetään lyhentämättöminä junioreiden harjoitus- ja pelivälineiden hankintaan, uusien junioreiden saamiseen lajin pariin sekä junioreiden harrastusmaksujen pitämiseen pieninä.

MITEN VOIT OLLA MUKANA?

Tukijaksi voi osallistua yksityisenä – ystävänä, vanhempana tai seuran jäsenenä – jota kiinnostaa juniorigolfin tukeminen. Toinen mahdollisuus on tukea yrityksenä tai yhteisönä. Tukija saa itse päättää tavan tukea tapahtumaa – se voi olla jokin omalle kukkarolle sopiva rahasumma, tai se voi liittyä pelaajien tuloksiin.

Par’it ja sitä paremmat tulokset maksavat tietyn summan: par 0,2 €, birdie 0,5€, eagle 2€, albatrossi 5€, holari 10 €. Lopullinen lahjoitettava summa selviää siis vasta 24h pelien jälkeen kun tuloskortit on leimattu tarkistetuiksi. Tulosten mukaan tukeminen on pelaajien kannalta jännittävintä ja motivoivinta! Lyönteihin täytyy keskittyä koko vuorokauden ajan.

Tukijaksi voi ilmoittautua clubilla. Caddiemasteriltä löytyy lista, johon voit laittaa oman nimesi sekä omavalintaisen summan tai lahjoituksen pelituloksen mukaan. Omavalintaisen könttäsumman voi maksaa jo etukäteen. Pelitulosten mukaan maksettava lahjoitus maksetaan vasta tapahtuman jälkeen. Myös Nexgolfissa voi ilmoittautua tukijaksi – maksu tapahtuu kuitenkin vain Caddiemasterille!

Tapahtumaa voi seurata Santa Claus Golfin instagramissa ja facebookissa 28.7. klo 18:00 – 29.7. klo 18 ajan.

Tervetuloa mukaan tukemaan junioreitamme!