Junnugolfkoulu

LAJIN PARIIN HELPOSTI JA HAUSKASTI!

Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille 6–13-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulussa opetellaan mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ja ammattimaisessa ohjauksessa golftaitoja. Oppiakseen golftaitoja, opettelevat juniorit myös perusliikuntataitoja; kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot.

Junnugolfkoulu alkaa maanantaina 4.6.2018 ja päättyy 7.8.2018
  • 6-9v. ryhmä: maanantaisin klo 14.45-16.45
  • 10-13v. ryhmä: tiistaisin klo 14.45-16.45

Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. Junnugolfkouluun voi liittyä missä vaiheessa kesää tahansa eivätkä kesän lomamatkat ole este osallistumiselle, sillä mukana pysyy, vaikkei jokaiselle tunnille osallistuisikaan.

Vetäjänä toimii TPI Certified Golf Pro Timo Hirvisalo sekä Santa Claus Golfin kilpajuniorit. Junnugolfkoulun aikana järjestetään myös useampi mahdollisuus suorittaa Green Card koe. Ennen Green Card –suoritusta junnun tulee suorittaa Junior Green cardin pelitaitotestit. Green Card–suoritus junnugoflkoulussa 60€.

Ilmoittaudu junnugolfkouluunHuoltajan yhteystiedot