Junnugolfkoulu

LAJIN PARIIN HELPOSTI JA HAUSKASTI!

Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille 6–13-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulussa opetellaan mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ja ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitoja.

Oppiakseen golftaitoja, opettelevat juniorit myös perusliikuntataitoja; kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot. Näitä opetellaan mm. juosten, loikkien, heittäen, potkaisten ja pyörähdellen.

Junnugolfkoulu alkaa maanantaina 5.6.2017 ja päättyy 10.8.2017
  • 6-9v. ryhmä: maanantaisin klo 16-18
  • 10-13v. ryhmä: torstaisin klo 16-18

Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. Junnugolfkouluun voit liittyä missä vaiheessa kesää tahansa.

Vetäjinä toimivat liikunnanohjaaja Henna Kaipainen sekä Santa Claus Golfin kilpajuniorit. Junnugolfkoulun aikana järjestetään myös useampi mahdollisuus suorittaa Green Card koe. Ennen Green Card –suoritusta junnun tulee suorittaa Junior Green cardin pelitaitotestit. Green Card–suoritus junnugoflkoulussa 60€.

Ilmoittaudu junnugolfkouluunHuoltajan yhteystiedot