Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2020 arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon sekä viikonloppukursseina. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään! Kouluttajana toimii Golf Pro Mika Vettainen. Minimi osallistujamäärä on 4 ja maksimi 9 hlöä / kurssi. Mikäli 4 hengen minimikoko ei täyty kurssipäivään klo 12.00 mennessä, perutaan kurssi.

ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Pelkkä kurssi: Aikuinen 150€, Opiskelija 120€ (opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 80€

Aloittelijan paketti 2020: Aikuinen 350€, Opiskelija 300€, Juniori (alle 18-v) 250€. Paketti sisältää: alkeiskurssin, Creen Cardin, jäsenyyden seurassa, vasta-alkaneiden harjoitukset ja yhteiset 9 reiän pelikierrokset sekä rajoittamattoman pelioikeuden.

Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.