Golfviikko 2017

Kansallista golfviikkoa vietetään kesäkuun alussa 5.-11.6.2017. Santa Claus Golfissa Golfviikolla pääsee tutustumaan golfiin mm. alkeiskurssilla, junnugolfkoulussa ja naisten sunnuntaissa. Jäsenille tarjoamme mm. sääntöillan, jossa sääntöjen kertauksen lisäksi voi myös uusia vanhenemassa olevan tuomarikortin.

5.6.2017 klo 16 Junnugolfkoulu 6-9 vuotiaille

Junnugolfkoulussa pääsee lajin pariin helposti ja hauskasti. Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Jotta juniori voi oppia golftaitoja, tulee ensiksi osata perusliikuntataitoja, kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot. Näitä opetellaan mm. juosten, loikkien, heittäen, potkaisten ja pyörähdellen. Junnugolfkoulussa opetellaan siis mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitojen lisäksi myös perusliikuntataitoja. 6-9 vuotiaiden ryhmä alkaa 5.6. ja jatkuu aina 7.8. saakka. Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 16-18. Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä.

5.6.2017 klo 18 Golfin alkeiskurssi

Tervetuloa golfin alkeiskurssille 5.-7.6.2017 klo 18 – 20.30 (yhteensä 7,5h)! Alkeiskursilta saat golfin perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssi valmistaa pelaajaa Green Card –suoritusta varten, sen suorituskriteerien mukaisesti. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajilta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja tiedon Green Card kokeen suorittamisajankohdasta. Kurssin hinta: aikuinen 200€, opiskelija 160€ (opiskelijakortti esitettävä), juniori (alle 18-v) 120€. Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13 vuotta täyttänyt.

7.6.2017 klo 18 Sääntöilta

Keskiviikkona 7.6.2017 klo 18 alkaen seuran jäsenille järjestettävässä sääntöillassa käydään läpi keskeiset muutokset sääntöihin ja kerrataan entiset. Halukkailla on myös mahdollisuus uusia ”vanhenemassa” oleva tuomarikortti.

8.6.2017 klo 16 Junnugolfkoulu 10-13 vuotiaille

Junnugolfkoulussa pääsee lajin pariin helposti ja hauskasti. Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Jotta juniori voi oppia golftaitoja, tulee ensiksi osata perusliikuntataitoja, kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot. Näitä opetellaan mm. juosten, loikkien, heittäen, potkaisten ja pyörähdellen. Junnugolfkoulussa opetellaan siis mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitojen lisäksi myös perusliikuntataitoja. 10.-13 vuotiaiden ryhmä alkaa 8.6. ja jatkuu aina 10.8. saakka. Harjoitukset pidetään torstaisin klo 16-18. Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä.

11.6.2017 klo 10 Naisten golfpäivä – Golf tutuksi

Golf on koukuttanut meidät kaikki. Nyt sinulla on mahdollisuus koukuttaa myös kaverisi. Valtakunnallisena naisten golfpäivänä, sunnuntaina 11.6.2017 klo 10-14, seuran naisgolfarit voivat tuoda myös kaverinsa mukaan kokeilemaan golfia. Sinä kokeneena Iyöt väylälyönnit ja lajiin tutustuva kaverisi ”vain” puttaa. Toki myös väylälyöntejä voi kokeilla. Päivä aloitetaan tutustumalla golfiin harjoitusalueella kouluttajiemme opastuksella klo 10. Leikkimielinen 9 reiän kisa pelataan klo 10.30 alkaen, jonka jälkeen nautitaan yhteinen lounas klubilla. Päivän ohjelma lounaan hinnalla, 10 € / henkilö. Kun kipinä syttyy, alkeiskurssi alkaa maanantaina 12.6. Lisätietoja kutsussa!