Pussinen

Golfvalmennus – Eetu Pussinen

Hei,

Olen Eetu Pussinen, Santa Claus Golf Clubin golfvalmentaja ja junioritoimikunnan puheenjohtaja. Minulla on takanani jo 14 vuotta golfpelejä, joista kaksi viimeistä olen toiminut seuran valmentajana. Vuosien kokemukseni avulla golfista, niin Suomessa kuin ulkomailla, pystyn tuomaan uutta näkemystä peleihisi. Opetukseni perustuu siihen, että omaksut harjoiteltavan asian lisäksi myös syyn muutoksen tarpeeseen sekä sen vaikutuksen peliisi. Näin pystyt hyödyntämään oppimaasi myös itsenäisessä harjoittelussasi.

Vastaan monipuolisesti seuramme opetustoiminnasta erilaisten yritystapahtumien, alkeiskurssien, junioritoiminnan, ryhmäopetusten ja yksityistuntien osalta. Valitse itsellesi sopivin opetus ja treenataan yhdessä pelisi huippukuntoon. Nähdään kentällä!

Eetu Pussinen
eetu.pussinen@santaclausgolfclub.fi

YKSITYISOPETUSPAKETIT KESÄLLÄ 2017:

Kun haluat yksilöllistä opetusta, jossa keskitytään juuri sinun vaatimuksiasi vastaavaan osa-alueeseen, niin suosittelen valitsemaan jonkin yksityisopetuspaketeistani!

• 3 x 55min – 140€ (1-2 hlö)
  • 5 x 55min – 220€ (1-2 hlö)

Esimerkki 5 x 55min yksityisopetuspaketista:

1. Golfsvingin tarkistus: videokuvaan lyöntisi ja tarkastelemme lyöntiä sekä käymme läpi lyönnissä vaikuttavat keskeiset tekijät – mitä hyvää, miten voidaan vielä parantaa
  2. Lähipeli lyönnit: lyönnit griinin ympäriltä sekä kauempaa, vinkkejä mailan käyttöön
  3. Puttitekniikan tarkastaminen: tarkistetaan putin perusteet ja varmistetaan, että tähtäät oikein ja pallo lähtee osumassa tavoiteltuun suuntaan
  4. Svingitarkastus sekä avauslyönti: harjoituksen alla olevien muutosten tarkistus sekä draivi ja avauslyönti
  5. Tarpeidesi mukaan kiinnitetään huomiota osa-alueeseen, joka vaatii vielä harjoitusta

Jokaisen opetuskerran lopuksi annan ohjeet itsenäiseen harjoitteluun, joiden avulla saat helpommin siirrettyä muutoksen myös kentälle. Pidemmät yksilöpaketit sopimuksen mukaan.

KEVÄÄN GOLFSVINGI HARJOITUKSET:

Kevään golfsvingi harjoituksissa keskitymme täyden golflyönnin perusteisiin, liikkeeseen ja voimantuottoon. Jos sinulla on ongelmia osumapuhtauden tarkkuuden kanssa tai kaipaat lyönteihisi lisää pituutta, niin tämä ryhmä on juuri oikea valinta alkavaa golfkautta ennakoiden! Käymme opeteltavia asioita tunnilla läpi sekä yhteisesti että yksilökohtaisesti, jokaisen pelaajan taitotaso huomioon ottaen. Hinta 30€ / kerta tai 70€ / 3 kertaa (sis. alv. 24%).  Minimi osallistujamäärä on 2 ja maksimi 5 hlöä.

• Ke 17.5.2017 klo 17-18.15 – Golflyönnin perusteet: alkuasento, ote ja suuntaus. Tunnilla käydään läpi osa-alueiden keskeiset tekijät sekä niiden vaikutus golflyöntiin.
  • Su 28.5.2017 klo 16-17.15 – Toistettava ja tehokas golfsvingi. Harjoituksissa käydään läpi golfsvingin liikkeen perusperiaatteet ja liikejärjestys. Opeteltavien erilaisten harjoitteiden avulla voit kehittää omaa svingiäsi myös itsenäisessä opettelussa.
  • Ma 5.6.2017 klo 17-18.15 – Puumailat ja Draivi lyönnit. Tunnilla harjoitellaan avauslyöntiä, erityisesti Draiverilla sekä muilla puumailoilla.

Lisää harjoituksia tulossa kesän aikana.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!