Seuraharjoitukset junnuille

Santa Claus Golf Club ry järjestää seuran juniorijäsenille seuraharjoituksia. Harjoitusryhmiä on kaksi: harrasteryhmä ja kilpajunioriryhmä. Nuoremmille junnuille ja lajin vasta aloittaville seura järjestää junnugolfkoulua. Ilmoittauessasi mukaan harraste- tai kilpajunnuryhmään lisäämme sinut watsup ryhmään, jossa tiedotetaan harjoitusajoista ja muista tärkeistä asioista.

HARRASTERYHMÄ

Harrasteryhmä on tarkoitettu Green Cardin suorittaneille 11-15 v. tytöille ja pojille. Ryhmään on mahdollista päästä myös alle 11-vuotiaana, mikäli pelitaidot ovat riittävät.

Harjoitukset:

• 17.5.-2.9.2018
  • 2 kertaa viikossa:
    • torstaisin klo 17.15-18.45, sekä
    • sunnuntaisin klo 15.15-17.45

Hinta 150€

Ilmoittaudu harrasteryhmään

Huoltajan yhteystiedot

KILPARYHMÄ

Alle 21-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka pelaavat tai aikovat tulevaisuudessa pelata Suomen Golfliiton järjestämissä kilpailuissa. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista kilpapelaajasopimukseen.

Harjoitukset:

• 17.5.-13.9.2018
  • 2 kertaa viikossa
    • 1,5h harjoitukset torstaisin klo 17-18.30, sekä
    • 2,5h peliharjoitus

Hinta 220€

Ilmoittaudu kilparyhmään

Alle 18-vuotiaalta kilpailijalta vaadimme myös huoltajan yhteystiedot.

Huoltajan yhteystiedot
Lataa Kilpapelaajasopimus tästä.