Seuraharjoitukset junnuille

Santa Claus Golf Club ry järjestää seuran juniorijäsenille seuraharjoituksia. Harjoitusryhmiä on kaksi: kilpajunioriryhmä sekä harrastejunioriryhmä. Pikkujunnuille (6-10v.) seura järjestää junnugolfkoulua. Ilmoittauessasi mukaan kilpa- tai harrastajajunnuryhmään lisäämme sinut watsup ryhmään, jossa tiedotetaan harjoitusajoista ja muista tärkeistä asioista.

KILPARYHMÄ

Alle 21-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka pelaavat Suomen Golfliiton järjestämissä ja muissakin kilpailuissa. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista kilpapelaajasopimukseen. Kesäkauden harjoitukset 300€.

Harjoitukset:

• Maanantaisin klo 14-16
  • Keskiviikkoisin klo 14-16
  • Torstaisin peliharjoitukset klo 19-21

Ilmoittaudu kilpajunnuryhmään

Alle 18-vuotiaalta kilpailijalta vaadimme myös huoltajan yhteystiedot.

Huoltajan yhteystiedot
Lataa Kilpapelaajasopimus tästä.

HARRASTERYHMÄ

Green Cardin suorittaneille alle 21 v. tytöille ja pojille, jotka jo pelaavat tai ovat kiinnostuneita pelaamisesta. Jos aiempaa kokemusta golfista ei ole, käy ensin alkeiskurssi tai junnujen oma alkeiskurssi ja jatka sitten harrasteryhmään. Kesäkauden harjoitukset  75€.

Harjoitukset:

• 16.6.-11.8.2020