Seuraharjoitukset junnuille

Santa Claus Golf Club ry järjestää seuran juniorijäsenille seuraharjoituksia. Harjoitusryhmiä on kaksi: kilpajunioriryhmä sekä haastajajunioriryhmä. Pikkujunnuille (6-10v.) seura järjestää junnugolfkoulua ja isommille junnuille (11-15v.) harrastejunnujen harjoitukset. Ilmoittauessasi mukaan kilpa- tai haastajajunnuryhmään lisäämme sinut watsup ryhmään, jossa tiedotetaan harjoitusajoista ja muista tärkeistä asioista.

HAASTAJARYHMÄ

Haastajaryhmä on tarkoitettu Green Cardin suorittaneille alle 21 v. tytöille ja pojille, jotka jo pelaavat (tasoitus 15 tai suurempi) ja kilpailevat tai ovat kiinnostuneita kilpailemisesta. Ryhmään osallistuminen edellyttää haastajajunnusopimukseen sitoutumista.

Harjoitukset:

• Maanantaisin klo 14.30-16
  • Keskiviikkoisin klo 14.30-16
  • Torstaisin peliharjoitukset klo 18.30-20.30

Ilmoittaudu haastajajunnuryhmään

Huoltajan yhteystiedot

KILPARYHMÄ

Alle 21-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka pelaavat alle 15 tasoituksella Suomen Golfliiton järjestämissä ja muissakin kilpailuissa. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista kilpapelaajasopimukseen.

Harjoitukset:

• Tiistaisin klo 15-17
  • Torstaisin peliharjoitukset klo 18.30-20.30
  • Perjantaisin klo 16-18 (tai vaihtoehtoisesti sunnuntaisin klo 14-16)

Ilmoittaudu kilpajunnuryhmään

Alle 18-vuotiaalta kilpailijalta vaadimme myös huoltajan yhteystiedot.

Huoltajan yhteystiedot
Lataa Kilpapelaajasopimus tästä.