Seuraharjoitukset junnuille

Santa Claus Golf Club ry järjestää seuran juniorijäsenille seuraharjoituksia. Harjoitusryhmiä on kaksi: kilpajunioriryhmä sekä haastajajunioriryhmä. Pikkujunnuille (6-10v.) seura järjestää junnugolfkoulua ja isommille junnuille (11-15v.) harrastejunnujen harjoitukset. Ilmoittauessasi mukaan kilpa- tai haastajajunnuryhmään lisäämme sinut watsup ryhmään, jossa tiedotetaan harjoitusajoista ja muista tärkeistä asioista.

HAASTAJARYHMÄ

Haastajaryhmä on tarkoitettu Green Cardin suorittaneille 11-15 v. tytöille ja pojille, jotka jo pelaavat ja kilpailevat mutta eivät vielä single tasoituksella. Ryhmään osallistuminen edellyttää haastajajunnusopimukseen sitoutumista. Ryhmään on mahdollista päästä myös nuorempana, mikäli pelitaidot ovat riittävät.

Harjoitukset:

• harjoitusajat vahvistetaan myöhemmin

Ilmoittaudu haastajajunnuryhmään

Huoltajan yhteystiedot

KILPARYHMÄ

Alle 21-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka pelaavat single tasoituksella Suomen Golfliiton järjestämissä ja mahdollisesti muissakin kilpailuissa. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista kilpapelaajasopimukseen.

Harjoitukset:

• harjoitusajat vahvistetaan myöhemmin

Ilmoittaudu kilpajunnuryhmään

Alle 18-vuotiaalta kilpailijalta vaadimme myös huoltajan yhteystiedot.

Huoltajan yhteystiedot
Lataa Kilpapelaajasopimus tästä.