Seuraharjoitukset vasta-alkaneille

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa vasta-aloittaneille seuramme jäsenille erittäin edullisesti toimintaa, jonka tarkoituksena on helpottaa harrastamista ja madaltaa kynnystä aktiivisen harjoittelun aloittamiseen.

Vasta-aloittaneille järjestetään 4.6.-28.8.2018 viikoittain puolentoistatunnin mittaiset harjoitukset:

• Ryhmä 1 maanantaisin klo 17:00-18:30
  • Ryhmä 2 tiistaisin klo 17:00-18:30
  • Ryhmä 3 keskiviikkoisin klo 17:00-18:30

Harjoituksissa opetellaan golfin perusasioita sekä kerrataan sääntöjä ja etikettiä. Lisäksi tutustutaan toisiin ja löydetään uusia pelikavereita.

Perjantaisin pelataan yhdessä 9-reikää golfia valmentajan opastuksella klo 18:00 alkaen. Valmentaja tulee tuolloin mukaan kierrokselle ja antaa vinkkejä mm. pelaamiseen, kentällä liikkumiseen, sääntöihin ja etikettiin liittyen. Kerran kuukaudessa yhteinen pelikierros pelataan kaikille avoimena aloittelijoiden (+36) kisana.

Hinta koko kesältä vain 80€ (ei sisällä perjantain pelikierrosten greenfeetä).

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu seuraharjoituksiin