Seuraharjoitukset vasta-alkaneille

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa yli 30 tasoituksella pelaaville seuramme jäsenille erittäin edullisesti vasta-alkaneiden harjoitukset, joiden tarkoituksena on helpottaa harrastamista ja madaltaa kynnystä aktiivisen harjoittelun aloittamiseen.

Vasta-alkaneiden harjoitukset järjestetään 30.5.-31.8.2022:

• Ryhmä 1 maanantaisin klo 17:30-19:00
  • Ryhmä 2 tiistaisin klo 17:00-18:30
  • Ryhmä 3 keskiviikkoisin klo 17:00-18:30
  • Ryhmä 4 torstaisin klo 17:30-19:00

Harjoituksissa opetellaan golfin perusasioita sekä kerrataan sääntöjä ja etikettiä. Lisäksi tutustutaan toisiin ja löydetään uusia pelikavereita.

Lisäksi vasta-alkaneiden harjoituksiin kuuluvat perjantaipelit. Perjantaisin pelataan yhdessä 9-reikää golfia valmentajan opastuksella klo 18:00 alkaen. Valmentaja tulee tuolloin mukaan kierrokselle ja antaa vinkkejä mm. pelaamiseen, kentällä liikkumiseen, sääntöihin ja etikettiin liittyen. Kerran kuukaudessa yhteinen pelikierros pelataan kaikille avoimena aloittelijoiden (+30) kisana.

Hinta koko kesältä vain 80€ (ei sisällä perjantain pelikierrosten greenfeetä). Aloittelijan paketin tai jatkopaketin ottaneilla harjoitukset kuuluvat pakettiin.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu vasta-alkaneiden seuraharjoituksiin