Talviharjoittelu 2019-2020

HUOMIO! ROVANIEMEN KAUPUNGIN SULJETTUA SISÄLIIKUNTAPAIKAT ON GOLFARIN LIHASKUNTO JA KEHONHUOLTOHARJOITUKSET SEKÄ JUNIOREIDEN PELITREENIT PERUTTU TOISTAISEKSI. JATKOSTA TIEDOTAMME HETI, KUN LISÄTIETOA ON.

GOLFARIN LIHASKUNTO JA KEHONHUOLTO

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa jäsenilleen talvikaudella golfareiden lihaskuntoa ja kehonhuoltoa maanantaisin ja torstaisin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Liikkeet on suunniteltu nimenomaan golfareille ja niiden haastavuutta voi säädellä itse.

HUOM! 28.2.-1.4.2020 tunnit järjestetään Keskuskentän, eli Railon MULI -salissa poikkeuksellisilla aikatauluilla!

• MAANANTAISIN jumpataan klo 19.30-21 (ajankohta nykyistä myöhäisempi)
  • Torstaisin sali ei ollut vapaana, eli jumppaamme KESKIVIIKKOISIN klo 18-19 (aloitus nykyistä aikaisemmin ja kesto vain tunnin)
  • Ja poikkeuksen poikkeuksena helmikuun viimeisellä viikolla sekä maaliskuun puolivälissä sali on muussa käytössä keskiviikkoisin, eli jumppaamme PERJANTAINA 28.2. (emme ke 26.2.) sekä PERJANTAINA 13.3. (emme ke 11.3) klo 19-20.
  • Avaa tästä väistötilojen tuntien aikataulu

Sisäänkäynti mulisaliin Poromiehentieltä porttikongista 5 min ennen jumpan alkua.

6.4. alkaen palaamme normaaliin paikkaan ja aikatauluun:

Maanantaisin klo 18.30-20 ja torstaisin klo 19-20.30

• Lyseonpuiston lukion salissa 4.11.2019-27.4.2020
  • Harjoitukset aloitetaan lihaskunnolla (45min), jossa nostetaan sykettä, kohotetaan lihaskestävyyttä, lisätään liikkuvuutta ja edistetään toimintakykyä erityisesti lajinomaisuutta huomioiden.
  • Toisen puoliskon kehonhuolto (45min) on turvallista ja rauhallista lihaksien sekä lihaskalvojen hyvinvointiin keskittyvää harjoittelua, mm. dynaamista venyttelyä, joka lisää lihaksen pituutta ja ehkäisee loukkaantumisia.
  • Halutessasi voit osallistua pelkästään lihaskuntoon tai kehonhuoltoon.

Osallistumismaksu Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 50€ / kausi tai 5€ / kerta.  Maksun voi hoitaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla. Siinä tapauksessa ole yhteydessä toiminnanjohtajaan: pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321.

Tervetuloa kehittämään golfkuntoa ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa!

JUNNUJEN TALVIHARJOITUKSET

Junioreiden talviharjoittelu toteutetaan samaan tyyliin kuin viime vuonna. Vuoden alusta alkaen järjestetään golfleirejä Tornion golfhallilla kerran kuukaudessa (omavastuu 25€/krt) ja ennen kauden alkua huhtikuun lopussa järjestetään viikonlopun leiri (omavastuu 40€/pv.). Valmentajana toimii Mika Vettainen.

LEIRIPÄIVÄT:

• Tornion leiri la 18.1.2020
  • Tornion leiri la 1.2.2020
  • Tornion leiri la 14.3.2020
  • Tornion leiri la 4.4.2020
  • Viikonlopun leiri myöhemmin sovittavalla kentällä 24.-26.4.2020

PELITREENIT:

Golfleirien lisäksi junnuille järjestetään talven ajan maanantaisin klo 17-18 Ounasvaaran koululla pelitreenit, joissa kehitetään fysiikkaa ja yhteishenkeä erilaisten pallopelien parissa. Pelitreenit aloitetaan viikolla 44, eli 28.10.2019 alkaen ja niitä jatketaan viikolle 18, eli 27.4.2020 saakka. Pelitreenit sisältyvät junnujen kausimaksuun. Ohjaajana Erkki Kelhä.