Talviharjoittelu 2018-2019

GOLFARIN LIHASKUNTO JA KEHONHUOLTO

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa jäsenilleen talvikaudella erittäin edullisesti, erittäin tehokasta ja erityisen hyvässä ja hauskassa seurassa golfareiden lihaskuntoa ja kehonhuoltoa maanantaisin ja torstaisin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Liikkeet on suunniteltu nimenomaan golfareille ja niiden haastavuutta voi säädellä itse. Tunnit vetää viime vuoden tapaan teille kentän kesätöistäkin tuttu liikunnanohjaaja Suvi Ylipuranen. Voitte osallistua molemmille tunneille peräkkäin (yhteiskesto 1,5h / pv.) tai halutessanne vain lihaskuntoon tai kehonhuoltoon.

GOLFARIN LIHASKUNTO & KEHONHUOLTO
Maanantaisin klo 18.30-20 ja torstaisin klo 19-20.30

• Lyseonpuiston lukion salissa
  • 22.10.2018-30.4.2019
  • Voit osallistua lihaskuntoon (45 min), kehonhuoltoon (45 min) tai kuten lähes kaikki osallistujat molempiin peräkkäin (yhteiskesto 1,5h)
  • Lihaskunnossa (ma klo 18.30-19.15 & to klo 19.00-19.45) nostetaan sykettä, kohotetaan lihaskestävyyttä, lisätään liikkuvuutta ja edistetään toimintakykyä erityisesti lajinomaisuutta huomioiden.
  • Kehonhuolto (ma klo 19.15-20.00 & to klo 19.45-20.30) on turvallista ja rauhallista lihaksien sekä lihaskalvojen hyvinvointiin keskittyvää harjoittelua. Tunneilla keskitytään dynaamiseen venyttelyyn, joka lisää lihaksen pituutta ja ehkäisee loukkaantumisia.

Osallistumismaksu Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 30€ / kausi tai 5€ / kerta. Kausimaksulla voit osallistua vaikka jokaiselle tunnille kauden aikana.  Maksun voi hoitaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla, siinä tapauksessa ole yhteydessä toiminnanjohtajaan: pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321.

Tervetuloa mukaan kehittämään lihaskuntoa ja kehon hyvinvointia sekä luomaan paremmat edellytykset golfkaudelle 2019!

JUNNUJEN TALVIHARJOITUKSET

Junnujen talviharjoitusten osalta tiedotamme myöhemmin.