Talviharjoittelu 2020-2021

GOLFARIN LIHASKUNTO JA KEHONHUOLTO

Koronatilanteen aiheuttamista mahdollisista muutoksista ilmoitamme somessa, NexGolfin etusivun keltaisissa infolaatikoissa, sekä osallistujille tekstiviesteillä.

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa jäsenilleen talvikaudella golfareiden lihaskuntoa ja kehonhuoltoa maanantaisin ja torstaisin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Liikkeet on suunniteltu nimenomaan golfareille ja niiden haastavuutta voi säädellä itse.

• Maanantaisin ja torstaisin klo 19-20.30
  • Lyseonpuiston lukion salissa 26.10.2020-29.4.2021
  • Harjoitukset aloitetaan lihaskunnolla (45min), jossa nostetaan sykettä, kohotetaan lihaskestävyyttä, lisätään liikkuvuutta ja edistetään toimintakykyä erityisesti lajinomaisuutta huomioiden.
  • Toisen puoliskon kehonhuolto (45min) on turvallista ja rauhallista lihaksien sekä lihaskalvojen hyvinvointiin keskittyvää harjoittelua, mm. dynaamista venyttelyä, joka lisää lihaksen pituutta ja ehkäisee loukkaantumisia.
  • Halutessasi voit osallistua pelkästään lihaskuntoon tai kehonhuoltoon.

Osallistumismaksu Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 50€ / kausi tai 5€ / kerta.  Maksun voi hoitaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla. Siinä tapauksessa ole yhteydessä toiminnanjohtajaan: pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321.

Tervetuloa kehittämään golfkuntoa ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa!

JUNNUJEN TALVIHARJOITUKSET

Junioreiden talviharjoittelu toteutetaan samaan tyyliin kuin viime vuonna. Vuoden alusta alkaen järjestetään golfleirejä Tornion golfhallilla kerran kuukaudessa (omavastuu 25€/krt) ja ennen kauden alkua huhtikuun lopussa järjestetään viikonlopun leiri (omavastuu 40€/pv.). Valmentajana toimii Mika Vettainen.

PELITREENIT:

Golfleirien lisäksi junnuille järjestetään talven ajan sunnuntaisin klo 11-12 Ounasvaaran koululla pelitreenit, joissa kehitetään fysiikkaa ja yhteishenkeä erilaisten pallopelien parissa. Pelitreenit aloitetaan viikolla 44, eli 1.11.2020 alkaen ja niitä jatketaan viikolle 16, eli 25.4.2021 saakka. Pelitreenit sisältyvät junnujen kausimaksuun. Ohjaajana Erkki Kelhä.