Virkistyspäivä

Golfkenttä tarjoaa erinomaiset puitteet mukavalle virkistyspäivälle, oli sitten kyse henkilökunnan tykypäivästä, yhteistyökumppaneiden sitouttamisesta tai kaveriporukan ajanvietosta. Kootkaa porukka ja tulkaa tutustumaan golfiin – tarjoamme tehokkaan perehdytyksen lajin saloihin hienossa ympäristössä, myös talvella talvigolfkentän ollessa avoinna. Halutessanne voitte nauttia teille sopivat tarjoilut klubiravintolassa tai terassilla!
  • Ryhmän koko 1 – 10 hlöä (yksi valmentaja)
    3 tuntia – 250€ (sis. alv. 24%)
  • Ryhmän koko 11-20 hlöä (kaksi valmentajaa)
    3 tuntia – 450€ (sis. alv. 24%)
    Lisähenkilöt 20€ /hlö
Hinta sisältää opetuksen ja tarvittavat välineet kurssin ajaksi. Mukaan tarvitsette vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Opetuksesta vastaavat kouluttajamme Eetu Pussinen ja Timo Hirvisalo.
Klubiravintola terasseineen tarjoaa virkistystä ennen, jälkeen tai puolivälissä golf koulutusta. Halutessanne, voitte yhdistää virkistyspäivään tarjoilupaketit klubiravintolassa, esimerkiksi:
  • päiväkahvit 5€ / hlö (kahvi + makea)
  • pikkupurtavaa 8€ / hlö (kahvi + suolainen)
  • lounas 12€ / hlö
Tarjoilut klubiravintolassa voidaan räätälöidä ryhmänne tarpeisiin.
Virkistyspäivän ja tarjoilujen lisätiedot ja varaukset: mail@santaclausgolfclub.fi.