Virkistyspäivä

Golfkenttä tarjoaa erinomaiset puitteet mukavalle virkistyspäivälle, oli sitten kyse henkilökunnan tykypäivästä, yhteistyökumppaneiden sitouttamisesta tai kaveriporukan ajanvietosta. Muutaman tunnin golfiin tutustuminen, nopea kierros golfia mahtavissa maisemissa ja pientä kisailua yhdistettynä klubiravintolan tarjoiluihin toimii!

Tarjoamme tehokkaan perehdytyksen lajin saloihin valmentajiemme ohjauksessa hienossa ympäristössä, myös talvella talvigolfkentän ollessa avoinna. Halutessanne voitte nauttia teille sopivat tarjoilut klubiravintolassa tai terassilla! Alta löytyviä paketteja voidaan räätälöidä tarpeisiinne (mm. eri menuvaihtoehdoilla) ja yhdistää niihin lisäpalveluita (mm. proshopista mukavat yllätykset osallistujille).

• 3 tunnin golfiin tutustuminen, hinta 40€ / hlö
  • 3 tunnin golfiin tutustuminen + kahvi & makea, hinta 45€ / hlö
  • 3 tunnin golfiin tutustuminen + kahvi & suolainen, hinta 48€ / hlö
  • 3 tunnin golfiin tutustuminen + keittolounas, hinta 52€ / hlö

Hinnat (alv. 0%) sisältävät opetuksen, vakuutukset sekä tarvittavat välineet ja pallot kurssin ajaksi. Varaukset min. 5 hlö. Mukaan tarvitsette vain mukavat säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Opetuksesta vastaavat golf valmentajamme Mika Vettainen ja Tommi Siliämaa.

Golf sopii kaikille – tervetuloa tutustumaan lajiin!

Klubiravintola terasseineen tarjoaa virkistystä ennen, jälkeen tai puolivälissä golfiin tutustumista. Halutessanne, voitte yhdistää virkistyspäivään tarjoilupaketit klubiravintolassa. Virkistys- ja tykypäivien yms. tilaisuuksien tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan. Tutustu ryhmämenuumme.

Virkistyspäivän ja tarjoilujen lisätiedot ja varaukset: mail@santaclausgolfclub.fi.