Jäsenedut

Santa Claus Golf Club ry:n jäsenenä pääset nauttimaan erilaisista jäseneduista, sisältäen mm. vakuutusturvan (itsellesi tapaturmien varalta ja vastuuvakuutuksen, jos sattuisit aiheuttamaan vahinkoa jollekulle muulle tai heidän omaisuudelleen), erittäin edullisen talvigolfin, erilaiset jäsentapahtumat sekä talvikauden lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoittelun.

Alla listaus jäseneduistamme:

GOLFLIITON EDUT

1. Golfarin tapaturma- ja vastuuvakuutus (voimassa kaikkialla maailmassa)
  2. eBirdie jäsen- ja tasoituskortti
  3. Golflehti (1 per talous) sekä
  4. Muut Golfliiton tarjoamat edut: http://golf.fi/golfliiton-jasenedut/

SEURAN EDUT

1. Seuran tapahtumat: Seura järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja toimintaa, kuten kilpailuja, sääntökoulutuksia, naisten golfpäiviä, golfmatkoja yms.
  2. Seuraharjoitukset: Seura tarjoaa jäsenilleen erilaisia seuraharjoituksia, kuten kesän erittäin edulliset seuraharjoitukset junioreille ja vasta-alkaneille (tasoitus +30), sekä kaikille jäsenille avoimet teemaharjoitukset. Talvikaudella golfkuntoa ylläpidetään golfarin lihaskunto ja kehonhuoltoharjoituksissa ja junnujen talviharjoituksissa.
  3. Kilpailut: Seuran edustuspelaajilla on oikeus saada korvausta kilpailukuluista edustaessaan seuraa.
  4. Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat alennukset
  5. Ei liittymismaksua

OY:N SEURAN JÄSENILLE TARJOAMAT EDUT

1. NexGolf jäsenpalvelut: nettiajanvaraus ja tasoituksen ylläpito
  2. Erittäin edullinen talvigolfmaksu: 25€ talvigolfmaksulla seuran jäsenet saavat pelata koko talvigolfkauden (helmi-huhtikuun)
  3. Alennetut hinnat kesän sarjakorteista (5- ja 10-kortti)
  4. Kipinäkierros – tuo golfia pelaamaton ystäväsi tutustumaan lajiin veloituksetta

Seuran jäsenhakemuksen voit täyttää täällä. Jos olet vasta aloittamassa golfin, aloittelijan polusta löydät askelmerkit golfin pariin; ilmoittautumisen alkeiskurssille ja tiedot erittäin edullisesta aloittelijan paketistamme.