Santa Claus Golf

Santa Claus Golf – Rovaniemen ja Joulupukin oma golfpuisto Napapiirillä – toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan. Koe golfelämyksiä Lapin luonnon lumossa keskiyön kirkkaudessa tai hohtavilla hangilla ja ylitä Napapiiri golfaten.

kesägolfkenttä

• Täysmittainen 18-reikäinen kenttä Rovaniemen oman ”tunturin”, Ounasvaaran pohjoisrinteillä jokivarressa, Ounas- ja Kemijoen risteyskohdassa.
  • Luonnonkaunis ja oman pohjoisen luonteensa omaava kenttä – korkeuseroineen ja poroineen.
  • Pekka Sivulan alkuperäinen arkkitehtuuri & Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema laajennus.
  • Kesäkenttä avoinna toukokuusta lokakuuhun.
  • Keskiyön aurinko valaisee kenttää yötä päivää 6.6.-7.7. Kesä- ja heinäkuussa golfia voi siis pelata vuorokaudet ympäriinsä.
  • Kesäkentällä peliseurana usein kentällä vapaasti kulkevat porot: poronjäljet bunkkereissa ja viheriöillä huomioitu paikallissäännöissä.

talvigolfkenttä

• Talvella golfia pelataan lumelle ja jäälle rakennetulla talvigolfkentällä.
  • Talvikentällä viheriöiden sijaan valkiot, valkoisten pallojen tilalla kirkkaan oranssit ja mailat kulkevat kärryn sijaan pulkassa.
  • Talvikenttä avoinna helmikuun puolivälistä huhtikuun alkuun.
  • Talvikentän väylien lomassa kulkee hiihtolatu ja parkkipaikalta pääsee suoraan lasketteluhissille.

Santa Claus Golf
Caddiemaster

caddiemaster@santaclausgolfclub.fi
0200 30200 (0,92€/puhelu + pvm/mpm)