Santa Claus Golf Club

Santa Claus Golf Oy

Santa Claus Golf napapiirillä – Rovaniemen ja joulupukin oma golfpuisto – toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan. Koe golfelämys – keskiyön kirkkaus ja Lapin luonnon lumo – uusitulla kentällämme. Ounasvaaran rinteille Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema kentän laajennus Pekka Sivulan alkuperäisen arkkitehtuurin kanssa luovat mainiot puitteet pelistä nauttimiselle ja mieleen painuvalle golfkierrokselle.

Arctic Golf syntyi Kemijoen jäällä 1986.  Talvisen golfin innostamana syntyi seura ja viheröitä alettiin suunnitella jokivarren viljaville pelloille Saarenkylään. Tuumasta toimeen ja pellon pohjille talkoiltiin ensimmäinen golfkenttä. Kuusi väylää harjoitusalueineen sytytti lopullisesti kipinän ja vuonna 1997 saatiin valmiiksi Pekka Sivulan suunnittelema 9-reikäinen Ounasvaaran Golfpuisto ja tyyliin sopiva kelosta tehty golfklubi.

Yhteystietoja

Toimitusjohtaja
Pia Lillberg
pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi

ArG Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Juha Seppälä
juha.seppala@rovaniemi.fi
Puh. 0400 377 595

ArG Ry:n puheenjohtaja
Kirsti Saviaro

kirsti.saviaro@das.fi
Puh. 040  5534 780

Tiesitkö, että

Kenttä sijaitsee Rovaniemen oman ”tunturin”, Ounasvaaran pohjoispuolella jokivarressa, Ounas- ja Kemijoen risteyskohdassa. Kenttä on luonnon kaunis ja oman pohjoisen luonteensa omaava – korkeuseroineen ja poroineen.

• Täysmittainen 18-reikäinen kenttä.
  • Keskiyön aurinko valaisee kenttää yötä päivää 6.6.-7.7.
  • Pekka Sivulan alkuperäisen arkkitehtuuri, Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema laajennus