Santa Claus Golf

Santa Claus Golf Napapiirillä – Rovaniemen ja Joulupukin oma golfpuisto – toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan. Koe golfelämys – keskiyön kirkkaudessa ja Lapin luonnon lumossa. Ounasvaaran rinteille Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema kentän laajennus Pekka Sivulan alkuperäisen arkkitehtuurin kanssa luovat mainiot puitteet pelistä nauttimiselle ja mieleen painuvalle golfkierrokselle.

Arctic Golf syntyi Kemijoen jäällä vuonna 1986.  Talvisen golfin innostamana syntyi seura ja viheröitä alettiin suunnitella jokivarren viljaville pelloille Saarenkylään. Tuumasta toimeen ja pellon pohjille talkoiltiin ensimmäinen golfkenttä. Kuusi väylää harjoitusalueineen sytytti lopullisesti kipinän lajiin.

Vuonna 1997 saatiin valmiiksi Pekka Sivulan suunnittelema 9-reikäinen Ounasvaaran Golfpuisto ja tyyliin sopiva kelosta tehty golfklubi. Kentän laajennusta täysimittaiseksi 18 reiän golfkentäksi juhlittiin vuonna 2011.

Yhteystietoja

Toimitusjohtaja / Toiminnanjohtaja
Pia Lillberg
pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi

Arctic Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Juha Seppälä
juha.seppala@rovaniemi.fi
Puh. 0400 377 595

Santa Claus Golf Club Ry:n puheenjohtaja
Kirsti Saviaro

kirsti.saviaro@das.fi
Puh. 040  5534 780

Caddiemaster
caddiemaster@santaclausgolfclub.fi
0200 30200 (0,92€/puhelu + pvm/mpm)

Tiesitkö, että

Kenttä sijaitsee Rovaniemen oman ”tunturin”, Ounasvaaran pohjoispuolella jokivarressa, Ounas- ja Kemijoen risteyskohdassa. Kenttä on luonnon kaunis ja oman pohjoisen luonteensa omaava – korkeuseroineen ja poroineen.

• Täysmittainen 18-reikäinen kenttä.
  • Keskiyön aurinko valaisee kenttää yötä päivää 6.6.-7.7.
  • Pekka Sivulan alkuperäisen arkkitehtuuri, Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema laajennus