Golfviikko 2019

Kansallista golfviikkoa vietetään ympäri Suomen kesäkuun alussa 9.-16.6.2019. Santa Claus Golfissa Golfviikolla pääsee tutustumaan golfiin mm. alkeiskurssilla, junnujen alkeiskurssilla, junnugolfkoulussa ja naisten sunnuntaissa. Golfviikolla järjestetään myös useampi maksuton ja kaikille avoin golfiin tutustuminen. Jäsenille tarjoamme mm. sääntöillan, jossa tutustutaan uudistuneisiin sääntöihin. Myös kesän kilpailukausi avataan kansallisella golfviikolla.

Lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.6.2019 klo 16-19 Golfin alkeiskurssi

Lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.6. järjestetään golfin alkeiskurssi. Alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot. Kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito, koostuva kurssii valmistaa pelaajaa Green Card –suoritusta varten.  Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajilta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja tiedon erikseen sovittavasta Green Card kokeen suorittamisajankohdasta. Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13 vuotta täyttänyt. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

Sunnuntaina 9.6.2019 klo 10.00 Naisten golfpäivä

Santa Claus Golfissa naisten sunnuntaina 9.6. seuran naiset voivat tuoda ystävänsä kokeilemaan lajia. Päivä aloitetaan kouluttajamme opastuksella harjoitusalueella ja päätetään leikkimielisen 9 reiän kisan jälkeen nautittavalla yhteisellä lounaalla klubilla. Päivän ohjelma lounaan hinnalla, 10 € / henkilö. Lisätietoja kutsussa. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille: 0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi.

Sunnuntaina 9.6.2019 klo 12-14 kaikille avoin ja maksuton golfiin tutustuminen

Sunnuntaina myös muut kuin naiset pääsevät kokeilemaan lajia kaikille avoimessa ja maksuttomassa lajitutustumisessa klo 12-14. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle mukavissa ja säänmukaisissa ulkoliikuntavaatteissa. Tervetuloa tutustumaan golfiin!

Maanantaina 10.6.2019 klo 11.00 Junnujen (11-15v.) Golfin alkeiskurssi

Maanantaina 10.6. alkaa 11-15 vuotiaiden junnujen kolmen päivän mittainen golfin alkeiskurssi. Alkeiskurssilta junnu saa golfin perustiedot ja -taidot. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Kurssi sisältää sisältää opetuksen (9h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi sekä Green Card -suorituksen. Mukaan tarvitsee vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Junnujen alkeiskurssi on kestoltaan hieman pidempi kuin normaali golfin alkeiskurssi. Ilmoittautumiset nettisivuillamme. Halutessaan junnut voivat osallistua myös normaaleille alkeiskursseille. Nuoremmat junnut voivat aloittaa golfin junnugolfleirillä ja junnugolfkoulussa. Junnujen alkeiskurssilta voi jatkaa suoraan seuraavalla viikolla alkavaan harrastejunnujen ryhmään.

Maanantaina 10.6.2019 klo 16.30 Junnugolfkoulu 6-10 vuotiaille

Juniorit pääsevät lajin pariin helposti ja hauskasti junnugolfkoulun kautta. Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulussa opetellaan mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitojen lisäksi myös perusliikuntataitoja. Harjoitukset järsestetään koko kesäloman ajan maanantaisin klo 16.30-17.30. Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta vain. Mukaan tarvitsee vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

Maanantaina 10.6.2019 klo 17.00 Sääntöilta Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille

Maanantaina 10.6. klo 17 alkaen seuran jäsenille järjestettävässä sääntöillassa käydään läpi uudistuneita sääntöjä. Halukkailla on myös mahdollisuus uusia ”vanhenemassa” oleva tuomarikortti. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille: 0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi.

Tiistaina 11.6.2019 klo 19-21 demo ja fittaus

Tiistaina 11.6. klo 19-21 Callawayn, Pingin ja Titleistin demo ja fittaus rangella. Fittaus ajat klo 19-21 varattavissa caddiemasterilta p. 0200 30200.

Keskiviikkona 12.6.2019 klo 15.00 Senioreiden kesäkuun kuukausikilpailu

Senioreiden kesän kisakauden avaa keskiviikkona 12.6. klo 15.00 alkaen järjestettävä senioreiden kesäkuun kuukausikilpailu. Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille.

Keskiviikkona 12.6.2019 klo 15-21 demo ja klo 19-21 mailojen fittaus

Keskiviikkona 12.6. klo 15-21 Callawayn, Pingin ja Titleistin demo rangella. Fittaus ajat klo 19-21 varattavissa caddiemasterilta p. 0200 30200.

Perjantaina 14.6.2019 klo 15-16 Kokeile golfia kympillä – kaikille avoin lajiin tutustuminen

Perjantaina 14.6. klo 15-16 kaikki halukkaat voivat tulla kokeilemaan golfia kympillä. Kesä-elokuussa joka perjantai järjestettävissä kaikille avoimissa “kokeile golfia kympillä” tapahtumissa nimensäkin mukaisesti golfia pääsee kokeilemaan 10€:lla. Ilmoittautumiset aina edelliseen iltaan klo 18 mennessä.

Lauantaina 15.6.2019 klo 12-14 kaikille avoin ja maksuton golfiin tutustuminen

Lauantaina 15.6. klo 12-14 kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan golfiaa kaikille avoimessa ja maksuttomassa lajitutustumisessa klo 12-14. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle mukavissa ja säänmukaisissa ulkoliikuntavaatteissa. Tervetuloa tutustumaan golfiin!

Lauantaina 15.6.2019 Avauskisa

Kesän kisakauden starttaa lauantaina 15.6. järjestettävä kauden avauskisa, joka pelataan Gourmet teemalla parikisana. Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille.

TERVETULOA MUKAAN VIETTÄMÄÄN KANSALLISTA GOLFVIIKKOA!