Santa Claus Golf Club ry

Rovaniemen golfseura – Arctic Golf Finland ry – syntyi Kemijoen jäällä vuonna 1986. Ensimmäisinä vuosina Rovaniemellä golfattiin seuran nimen mukaisesti arktisissa olosuhteissä joenjäälle rakennetuilla talvigolfkentillä. Kesägolfin pariin päästiin vasta muutama vuosi myöhemmin, kun jokivarren viljaville pelloille Saarenkylään talkoiltiin golfkenttä. Kuusi väylää harjoitusalueineen sytytti lopullisesti kipinän lajiin.

Saarenkylän peltokentältä siirryttiin vuonna 1997 Ounasvaaralle Pekka Sivulan suunnittelemalle 9-reikäiselle Ounasvaaran Golfpuiston kentälle ja tyyliin sopivalle kelosta tehdylle golfklubille. Kentän laajennusta täysimittaiseksi 18 reiän golfkentäksi juhlittiin vuonna 2011, kiitos Lassi Pekka Tilanderin suunnitteleman laajennuksen.

Golfin pääsesonki Napapiirilläkin on nykyään kesä, mutta nautimme edelleen myös talvigolfista keväthangilla, nykyään Ounasvaaran golfpuistossa. Seuran toimiessa Joulupukin virallisen kotikaupungin golfseurana, muutettiin seuran nimi vuonna 2017 Santa Claus Golf Club ry:ksi. Santa Claus Golf Club ry on yksi Rovaniemen suurimpia urheiluseuroja. Jäseniä seurassa on yli 800, ikäjakaumalla 5-90v.

Santa Claus Golf Club ry:n (SantaGC) jäsenenä saat:

• Golfliiton jäsenedut: eBirdie jäsen- ja tasoituskortti, golfarin tapaturma- ja vastuuvakuutus, Golflehti sekä muut liiton tarjoamat edut
  • Seuran jäsenedut: NexGolf nettiajanvaraus, tasoituksen ylläpito, jäsentapahtumat, edulliset harjoitukset jäsenille ja tuet kisamatkoille
  • Oy:n edut: edullisemmat hinnat mm. sarjakorteista seuran jäsenille, Green Fee alennus lähikentille, kipinäkierros läheisille
  • Yhteistyökumppaneiden edut: mahdollisia alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta

Mikäli haluat liittyä seuran jäseneksi, täytä jäsenhakemus.

HALLITUS

Ismo Lahtela
ismo0612@gmail.com

Hallituksen jäsenet
Pertti Huhtanen (vpj)
Terttu Karhumaa
Tuomo Koivukangas
Tarja Konstig (lady kapteeni)
Ilkka Leppänen
Sari Mella-Aho
Risto Sainio (kapteeni)

Toiminnanjohtaja

Pekka Kankaanranta

pekka.kankaanranta@santaclausgolfclub.fi

Laskutusosoite (verkkolaskut)
OVT -tunnus: 003707959943
Operattori: BasWare

Toimikunnat

Seuran toiminta on jaettu neljään toimikuntaan: juniori-, kilpailu-, klubi- ja senioritoimikuntiin. Toivotamme kaikki halukkaat mukaan seuran toimintaan! Mikäli haluat mukaan, ole yhteydessä toimikunnan puheenjohtajaan.

Junioritoimikunta

Junioritoimikunta ajaa junnujen asiaa tavoitteenaan lisätä junnujen määrää seurassa. Toimikunta järjestää mm. varainhankintaa junioritoiminnan tukemiseksi.

Pj. Tuomo Koivukangas
P. 0400 954 500

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunta vastaa seuran kilpailutoiminnasta, mm. seuranmestaruuskilpailuista. Toimikunnan jäsenet toimivat mm. kilpailunjohtajina.

Pj. Risto Sainio
P. 040 824 6150

Klubitoimikunta

Klubitoimikunta järjestää erilaisia jäsentapahtumia, talkoita ja golfiin tutustumistilaisuuksia. Toimikunta on mukana myös seuran isoimpien kilpailutapahtumien järjestelyissä.

Pj. Minna Ruokamo
P. 040 584 1463

Senioritoimikunta

Senioritoimikunta järjestää seuran senioreille toimintaa, kuten kilpailuja, tapahtumia ja matkoja. Lisäksi seniorit talkoilevat aktiivisesti ja auttavat varainhankinnassa.

Pj. Ismo Lahtela
P. 040 726 7957

Kapteenit

Kapteenien vastuualla on kehittää ja ylläpitää seurahenkeä, olla uusien jäsenten tukena sekä toimia jäsenten edustajina seuran hallituksessa. Kapteenit valvovat myös omalta osaltaan etikettiin ja peliturvallisuuteen liittyviä asioita, edustavat seuraa sekä ylläpitävät seurojen välisiä suhteita.

Kapteeni

Risto Sainio