Santa Claus Golf Club ry

Rovaniemen golfseura – Arctic Golf Finland ry – syntyi Kemijoen jäällä vuonna 1986. Ensimmäisinä vuosina Rovaniemellä golfattiin seuran nimen mukaisesti arktisissa olosuhteissä joenjäälle rakennetuilla talvigolfkentillä. Kesägolfin pariin päästiin vasta muutama vuosi myöhemmin, kun jokivarren viljaville pelloille Saarenkylään talkoiltiin golfkenttä. Kuusi väylää harjoitusalueineen sytytti lopullisesti kipinän lajiin.

Saarenkylän peltokentältä siirryttiin vuonna 1997 Ounasvaaralle Pekka Sivulan suunnittelemalle 9-reikäiselle Ounasvaaran Golfpuiston kentälle ja tyyliin sopivalle kelosta tehdylle golfklubille. Kentän laajennusta täysimittaiseksi 18 reiän golfkentäksi juhlittiin vuonna 2011, kiitos Lassi Pekka Tilanderin suunnitteleman laajennuksen.

Golfin pääsesonki Napapiirilläkin on nykyään kesä, mutta nautimme edelleen myös talvigolfista keväthangilla, nykyään Ounasvaaran golfpuistossa. Seuran toimiessa Joulupukin virallisen kotikaupungin golfseurana, muutettiin seuran nimi vuonna 2017 Santa Claus Golf Club ry:ksi. Santa Claus Golf Club ry on yksi Rovaniemen suurimpia urheiluseuroja. Jäseniä seurassa on noin 800, ikäjakaumalla 5-85v.

Santa Claus Golf Club ry:n (SantaGC) jäsenenä saat:

• Golfliiton jäsenedut: eBirdie jäsen- ja tasoituskortti, golfarin tapaturma- ja vastuuvakuutus, Golflehti sekä muut liiton tarjoamat edut
  • Seuran jäsenedut: NexGolf nettiajanvaraus, tasoituksen ylläpito, jäsentapahtumat, edulliset harjoitukset jäsenille ja tuet kisamatkoille
  • Oy:n edut: edullisemmat hinnat mm. sarjakorteista seuran jäsenille, Green Fee alennus lähikentille, kipinäkierros läheisille
  • Yhteistyökumppaneiden edut: mahdollisia alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta

Mikäli haluat liittyä seuran jäseneksi, täytä jäsenhakemus.

HALLITUS

Asko Hirvisalo
askohirvisalo@gmail.com

Hallituksen jäsenet
Ismo Lahtela (vpj)
Kari Plosila
Sirpa Torvinen
Erkki Kelhä
Heidi Puranen
Pertti Huhtanen
Ville Alenius (kapteeni)
Tarja Konstig (lady kapteeni)

Toiminnanjohtaja
Pia Lillberg
pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi

Toimikunnat

Seuran toiminta on jaettu neljään toimikuntaan: juniori-, kilpailu-, klubi- ja senioritoimikuntiin. Toivotamme kaikki halukkaat mukaan seuran toimintaan! Mikäli haluat mukaan, ole yhteydessä toimikunnan puheenjohtajaan.

Junioritoimikunta

Junioritoimikunta ajaa junnujen asiaa tavoitteenaan lisätä junnujen määrää seurassa. Toimikunta järjestää mm. varainhankintaa junioritoiminnan tukemiseksi.

Pj. Erkki Kelhä
P. 040 594 4967

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunta vastaa seuran kilpailutoiminnasta, mm. seuranmestaruuskilpailuista. Toimikunnan jäsenet toimivat mm. kilpailunjohtajina.

Pj. Kari Plosila
P. 040 538 5324

Klubitoimikunta

Klubitoimikunta järjestää erilaisia jäsentapahtumia, talkoita ja golfiin tutustumistilaisuuksia. Toimikunta on mukana myös seuran isoimpien kilpailutapahtumien järjestelyissä.

Pj. Sirpa Torvinen
P. 040 5818 415

Senioritoimikunta

Senioritoimikunta järjestää seuran senioreille toimintaa, kuten kilpailuja, tapahtumia ja matkoja. Lisäksi seniorit talkoilevat aktiivisesti ja auttavat varainhankinnassa.

Pj. Ismo Lahtela
P. 040 7267 957

Kapteenit

Kapteenien vastuualla on kehittää ja ylläpitää seurahenkeä, olla uusien jäsenten tukena sekä toimia jäsenten edustajina seuran hallituksessa. Kapteenit valvovat myös omalta osaltaan etikettiin ja peliturvallisuuteen liittyviä asioita, edustavat seuraa sekä ylläpitävät seurojen välisiä suhteita.

Kapteeni

Ville Alenius