Virkistyspäivä

Golfkenttä tarjoaa erinomaiset puitteet mukavalle virkistyspäivälle, oli sitten kyse henkilökunnan tykypäivästä, yhteistyökumppaneiden sitouttamisesta tai kaveriporukan ajanvietosta. Kootkaa porukka ja tulkaa tutustumaan golfiin – tarjoamme tehokkaan perehdytyksen lajin saloihin hienossa ympäristössä. Halutessanne voitte nauttia teille sopivat tarjoilut klubiravintolassa tai terassilla!
  • Ryhmän koko 1 – 10 hlöä (yksi valmentaja)
    3 tuntia – 250€ (sis. alv. 24%)
  • Ryhmän koko 11-20 hlöä (kaksi valmentajaa)
    3 tuntia – 450€ (sis. alv. 24%)
    Lisähenkilöt 20€ /hlö
Hinta sisältää opetuksen ja tarvittavat välineet kurssin ajaksi. Mukaan tarvitsette vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Opetuksesta vastaavat kouluttajamme Eetu Pussinen ja Timo Hirvisalo.
Virkistyspäivään osallistuneet saavat alkeiskurssin alennettuun hintaan 160€ (norm. 200€).
Klubiravintola terasseineen tarjoaa virkistystä ennen, jälkeen tai puolivälissä golf koulutusta. Tarjoilupaketit klubiravintolassa:
  • päiväkahvit 5€ / hlö (kahvi + makea)
  • pikkupurtavaa 8€ / hlö (kahvi + suolainen)
  • lounas 12€ / hlö
Tarjoilut klubiravintolassa voidaan räätälöidä ryhmänne tarpeisiin.
Virkistyspäivän ja tarjoilujen lisätiedot ja varaukset: mail@santaclausgolfclub.fi.