Loppukesän kilpailuista

Arctic Golfin edustajat kiersivät myös loppukesällä ahkerasti isommissa kilpailuissa ympäri Suomea.

Junioripelaajat osallistuivat lähes kymmenen pelaajan voimin Aluetourin osakilpailuihin heinä- ja elokuussa. Lappajärvellä parhaiten onnistuivat Timo Hirvisalo ja Ville Alenius, jotka molemmat pelasivat tuloksen 83. Siikajoella ArG:n jäsenistä kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat Eelu Lempinen, Tony Niemelä, Juhani Vanhatapio ja Ville Alenius.
Finnair Junior Tourin osakilpailussa Kauhajoella olivat mukana Timo Hirvisalo ja Ville Alenius. Syyskuun lopussa Niemelä ja Alenius osallistuivat vielä FJT:n karsintakilpailuun Siilinjärvellä ja Eetu Pussinen kävi ”haistelemassa” Finnish Tourin ilmapiiriä osallistumalla Lohjalla järjestettyyn karsintaan.

Ylinenpään Hannu kiersi Mid Touria heinäkuussa Espoossa ja elokuussa Kytäjällä. Nordcenterissä pelatussa Mid LP-SM-kisassa oli mukana myös Törmäsen Mika – Hannu oli 27. ja Mika sijoittui 40:nneksi.

Juhani Tervonen osallistui Finnish Senior Tourin osakilpailuun Turussa elokuun alussa selvittäen jälleen cutin ja sijoittuen lopputuloksissa sijaluvulle 36.
FST:n karsinnassa syyskuussa Peuramaalla Juhani lunasti pelioikeuden kiertueelle myös ensi kaudeksi.

Kausi 2012 on kilpailujen osalta ohi. Kesän kokemusten pohjalta on hyvä suunnata kohti alkavaa talviharjoittelujaksoa – runsaan puolen vuoden kuluttua odottavat jo uudet koitokset!