Kenttätoimikunnan tiedote  9.6.2014

Heikosti talvehtineiden viheriöiden kylvöt ovat nyt itäneet kohtuullisen hyvin, mutta eivät vielä kestä kulutusta. Golfliiton kentänkonsultti Kristiina Laukkanen kävi paikalla 5.6.2014 ja hänen sekä kenttämestarimme Aarni Härkösen näkemys oli, että annetaan viheriöiden kylvettyjen alueiden vielä vahvistua, jotta ne kestävät leikkuun ja lopulta pelaamisen. Seuraava katselmus kentällä torstaina 12.6.2014.

Avaamme lisää viheriöitä pelille tiistaina 10.6. Kaikki viheriöt eivät ikävä kyllä ehdi kuitenkaan kehittyä pelattavaan kuntoon siihen mennessä. Viheriöt 1, 2 ja 18 tuhoutuivat kokonaan jääpoltteen vuoksi. Näiden viheriöiden avaamiseen kuluu aikaa vielä arviolta 1,5–2 viikkoa.

Ounasvaaran Pirttien 14.6. isännöimään kauden avauskilpailuun saamme avattua tämän hetken arvion mukaan 15 kpl greenejä kokonaisuudessaan, selvitämme mahdollisuutta avata loput kolme greeniä osittain.

Toivotaan taas sitä lämpöä, joka on nyt ainut lääke viheriöiden nopealle  kehitykselle!
 
Kenttätoimikunta