ArG:n juniorit ”liekeissä”!

                                                         

IMG-20150702-WA0001ArG:n Juhani Vanhatapio (kuva) teki rovaniemeläistä golfhistoriaa voittamalla Aluetourin kilpailun Kokkolassa. Taistelu voitosta oli tiukka, sillä Etelä-Pohjanmaan Golfin Arttu Rutanen taipui yhdellä lyönnillä ja kahden lyönnin päässä oli neljä pelaajaa. Vanhatapion voittotulos oli 75 (+3). Juhani on onnistunut kauden aikaisemmissakin kilpailuissa hyvin, mutta nyt tuli täysosuma. Erityisesti puttipeliinsä voittaja oli tyytyväinen. Kierroksella tuli yhteensä 26 puttia, mikä on erinomainen tulos.
ArG:n toinen edustaja Leo Tuuliainen oli kilpailussa kymmenes. Aluetourin kokonaispisteissä Juhani on neljän osakilpailun jälkeen kolmantena ja Leo sijalla 11.

Toisena päivänä alle 15-vuotiaiden Tsemppitourin osakilpailussa Leo Tuuliainen oli kolmas kuusi lyöntiä voittajan Tornion Joonas Hiltusen perässä. Lyöntipelisarjan ensikertalainen Lauri Lassila oli sijaluvulla 17.

Tsemppitourilla myös nuoremmat ArG:n junnut ovat onnistuneet Easy 18-sarjassa mainiosti. Elias Jaatinen voitti ensimmäisen osakilpailun Ruuhikoskella ja Teemu Kujala kolmannen osakilpailun Kalajoella. Lauri Lassilan paras sijoitus on ollut neljäs.
Jatkossa nämäkin pelaajat pelaavat jo lyöntipelisarjassa.

Alla linkit golfliiton tulossivuille:
http://www.golf.fi/golfbox#/competition/251439/results
http://www.golf.fi/golfbox#/competition/253039/results/309750