Junnujen tutustuminen golfiin ja peräkonttikirppis ma 27.6. klo 16 alkaen

24h junnugolfille on hullunhauska Suomen golfkentillä golfjunioreiden hyväksi tehtävä 24 tunnin golftempaus. Vähän seikkailua ja golfhulluutta sekä roppakaupalla hyvää mieltä junnugolfin hyväksi maanantaina 27.6.2016. Myös Rovaniemen golfkentällä pelataan vuorokausi junnujen hyväksi. Samalla golfista kiinnostuneet juniorit pääsevät myös tutustumaan lajiin.

Ennen 24h pelirupeamaa kaikki golfista kiinnostuneet junnut ovat tervetulleita kokeilemaan lajia Ounasvaaran golfpuistoon maanantaina 27.6. klo 16-18. Klubin parkkialueella järjestetään klo 17-19 golftavaroiden peräkonttikirppis, jossa voi paitsi myydä itse myös jättää tuotteet junnujen myytäväksi. Jos jätät tuotteesi junnujen myytäväksi, veloitamme 10 euron maksun, joka menee kokonaisuudessaan Arctic Golfin junnuille.

Klo 18 aloitetaan 24 tunnin mittainen tempaus juniorityön hyväksi.