Santa’s Hotels Open siirretty järjestettäväksi lauantaina 10.9.

Lauantaille 27.8.2016 ennustetun rankan sateen ja ukkosen johdosta Santa’s Hotels Open siirretään pelattavaksi lauantaina 10.9.2016. Ilmoittautumisaikaa on siis jatkettu torstaille 8.9.2016 saakka. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Tässä kisassa luvassa on jälleen erinomaiset palkinnot, mm. majoitus- ja ravintolalahjakortteja, pääseepä joku onnellinen viettämään yötä myös uusissa igluissa. Palkintojenjako vietetään totutusti Hotel Santa Clausissa. Tänä vuonna klo 19.00 alkavassa tilaisuudessa pääsette tutustumaan niin uuteen Kuluma -loungeen kuin opastetulle kierrokselle Feel Vegas -klubiin. 

Pelimuotoina kilpailussa ovat scratch (miehet valkoinen tee) ja pistebogey (miehet keltainen tee, naiset ja veteraanit punainen tee). Sarjojen kolme parasta sekä paras naispelaaja palkitaan. Lisäksi kilpaillaan pisin draivi väylällä 5 ja lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä 16.

Kilpailumaksu 20€ + GF / pelioikeus. Peliliput käyvät kilpailussa.

Ilmoittautumiset torstaihin 8.9.2016 klo 18.00 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@arcticgolf.fi, 0200 30200. Lisätietoja kutsusta.