Santa’s Hotels Open lauantaina 10.9.2016

Santa’s Hotels Open järjestetään lauantaina 10.9.2016. Kilpailu starttaa yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Tässä kisassa luvassa on jälleen erinomaiset palkinnot, mm. majoitus- ja ravintolalahjakortteja. Pääseepä joku onnellinen viettämään yötä myös uusissa igluissa. Palkintojenjako vietetään totutusti Hotel Santa Clausissa. Tänä vuonna klo 19.00 alkavassa tilaisuudessa pääsette tutustumaan niin uuteen Kuluma -loungeen kuin opastetulle kierrokselle Feel Vegas -klubiin. 

Pelimuotoina kilpailussa ovat scratch (miehet valkoinen tee) ja pistebogey (miehet keltainen tee, naiset ja veteraanit punainen tee). Sarjojen kolme parasta sekä paras naispelaaja palkitaan. Lisäksi kilpaillaan pisin draivi väylällä 5 ja lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä 16.

Kilpailumaksu 20€ + GF / pelioikeus. Peliliput käyvät kilpailussa.

Ilmoittautumiset torstaihin 8.9.2016 klo 18.00 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@arcticgolf.fi, 0200 30200. Lisätietoja kutsusta.