Talvigolfkenttä suljetaan perjantaina 31.3.2017

Talvigolfkenttä suljetaan perjantaina 31.3.2017

Vielä ehditte nauttimaan viimeisistä aurinkoisista päivistä talvigolfkentällä!

Talvigolfkenttä suljetaan perjantaina 31.3.2017. Koneitamme kestävien hankikelien loppuessa viikonloppuun, jatkamme kentän valmistelua kesään perjantaina. Olemme jo avanneet, hiekoittaneet ja kalkinneet greenit ja seuraavaksi siirrymme hiekoittamaan väylät. Väylien hiekoitus aloitetaan perjantaina, mikä tarkoittaa siis talvigolfkentän sulkemista. Voitte pelata vielä perjantaina, mutta hiekoitus etenee tuolloin jo osalle talviväylistä.

Väylän 4 greeni avattu, hiekoitettu ja kalkittu.

Talvigolfkausi on ollut mahtava; saimme pelata kiinnostavalla, vaihtelevalla kentällä monta hauskaa kierrosta ja kilpailua. Tunnelmat välittyvät hienosti kuvista Facebook sivuillamme. Talvigolfkenttä oli erinomaisessa kunnossa koko kauden, runsaista lumisateista huolimatta. Erityiskiitos siitä kenttähenkilöstöllemme, joka on ahertanut viimeiset pari kuukautta, välillä aamuyön tunteina otsalampun valossa, usein kolannut kerralla yli 12km ja varmistanut meille hienot pelikokemukset. Unohtamatta tietenkään vannoutuneita talkoolaisia.

Talvigolfkausi oli mahtava. Pekan hymykin sen kertoo.