Kenttä avataan keskiviikkona 31.5.

Kenttä avataan keskiviikkona 31.5.

Kenttä avataan keskiviikkona 31.5.2017 klo 10. Lupasimme aiemmin, että avaamme kaikki greenit suoraan kesägreeneille. Poikkeuksellisten kylmien säiden johdosta joudumme vielä harkitsemaan asiaa muutaman greenin osalta. Toukokuun korkeimman keskipäivälämpötilan ollessa tänä vuonna vain 6,1 astetta (viime vuoden 13,1 asteeseen verrattuna) ei lämpöä tahdo olla riittävästi paikkokylvöjen itämiseen ja kasvamiseen, vaikka greenit ovat harsotettuina. Emme halua riskeerata viheriöiden herkkää kasvua ja siten koko kauden pelinautintoa. Avaamme keskiviikkona 14-18 greeniä suoraan kesägreeneille. Tarkistamme tilanteen maanantaina ja tiedotamme tilanteesta tarkemmin silloin.

Tervetuloa pelaamaan!

Hyvin talvehtinyt greeni

Paikkokylvöjä vaatineet jääpoltteen jäljet greenillä