14 / 18 kesägreeneille

14 / 18 kesägreeneille

Tulevien päivien sääennustuksen luvatessa meille edelleen yöpakkasia ja lumisadetta, teimme päätöksen avata keskiviikkona 31.5.2017 suoraan kesägreeneille 14 väylää. Väylille 3, 5, 9 ja 16 tehdään talvigreenit. Greenien paikkokylvöt ovat juuri ruvenneet nousemaan maasta, joten annamme ”vauvanurmelle” ainakin viikon aikaa kasvaa ja vahvistua. Paikkokylvöjä on tehty kaikille greeneille, joten hiekoitamme kaikki greenit paikkokylvöjen suojaamiseksi ja pintakerrosten parantamiseksi.

Paikkokylvöt nousevat kylmällä kelillä hitaasti ja hentoina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos kelit olisivat olleet yhtään tavanomaisemmat, olisimme päässeet avaamaan kaikki greenit suoraan kesägreeneille. Alla olevista kuvista näette viikon aikana harson alla tapahtuneen kehityksen näissä haastavissa keliolosuhteissa.

16 viheriö nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 viheriö viikkoa aiemmin