Kenttämestarin tiedote 7.7.2017

Kenttämestarin tiedote 7.7.2017

Kentänhoitoa on koeteltu viime viikkoina niin uuden greenileikkurimme ohjausyksikön hajoamisella, poikkeuksellisen kylmillä keleillä kuin parin päivän takaisilla rankkasateilla. Kolmen viikon, useamman edestakaisen postilähetyksen ja lopulta Helsingistä Rovaniemelle lennätetyn korjausmiehen jälkeen on uusi greenileikkuri vihdoin takaisin käytössä. Greenit on nyt leikattu 3,5mm ja jyräykset aloitetaan ensi viikolla. Huomenna greenit tullaan tiputtamaan 3,2mm.

Vettä tuli tällä viikolla kerralla yli 40mm, mikä tarkoitti kentän sulkemista keskiviikkona. Rankkasateiden mukanaan viemät tiet on korjattu ja kenttä on kuivunut niin, että golfautoja voi taas käyttää.  Väyliä leikataan sitä mukaa kun ne kuivuvat.

Toivotaan kuivia ja lämpimiä kelejä, jotta pääsemme aloittamaan säännöllisen greenien jyräämisen.

Hauskoja kierroksia
Kenttämestari
Aarni Härkönen