Viikkotiedote vk 29

Viikkotiedote vk 29

Tiistaina viheriöillä on leikkuuvapaa päivä, kun niille laitetaan rakeinen lannoitus. Välittömästi lannoituksen jälkeen viheriöitä sadetetaan 20 min ajan per viheriö. Lauantain kilpailuun viheriöt taas jyrätään, mikäli olosuhteet pysyvät suotuisina. Leikkuukorkeudet ovat ennallaan.

Muistakaa, että viheriön ja bunkkerin välistä kulkeminen golfkärryn kanssa on kiellettyä. Mikäli näin tehdään, viheriöiden ja bunkkerien väliset alueet altistuvat suurelle kulutukselle, joka näkyy nurmipintojen laadun heikkenemisenä. Jos laiminlyöntejä vielä esiintyy, asiaan tullaan puuttumaan ja pahimmassa tapauksessa alueille joudutaan laittamaan kulunohjaukset naruilla ja paaluilla. Tälläiset viritelmät häiritsevät niin pelaamista kuin kentänhoitoakin, joten toivotaan, että saadaan tämä asia nyt kerralla kuntoon.

Samalla muistutus myös lähtö- ja peliaikojen noudattamisesta, jotta pelaaminen on kaikille mukavaa ja kierroksen saa kierrettyä tavoiteajassa. Lähtekää siis teeboxista ajallaan ja kiinnittäkää huomiota pelinopeuteenne. Pelinopeuttanne voitte seurata mm. useammalla väylällä olevista kelloista, joiden tulisi aina näyttää lähtöaikaanne. Jos kello näyttää enemmän, olette jäljessä 4 tunnin tavoiteajasta ja teidän tulee nopeuttaa peliänne.

Keskiviikkona klo 10 alkaen jatketaan mätästalkoita väylien 10, 11 ja 13 siistimisellä. Kahvit talkoolaisille tarjoillaan klo 12 ja lounas klo 14. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautukaahan mukaan myös lauantain junioreiden tukikisaan Valokulma Openiin!