Viikkotiedote vk 32

Viikkotiedote vk 32

Viheriöitä paikkokylvetään tiistaina ja paikkokylvetyt alueet hiekoitetaan kevyesti. Paikkokylvöistä johtuen tiistai on viheriöillä leikkuuvapaa päivä. Perjantaina viheriöt jyrätään viikonlopun Rovaniemi Open kilpailua varten. Ilmoittautukaahan mukaan Lapland Hotelsin ja Wetterin sponsoroimaan hienoon kaksipäiväiseen kilpailuun. Luvassa hienon kilpailun lisäksi mahtavat palkinnot ja herkullista ruokaa.

Nurmen pintaan tulevat yökasteet näyttävät tulleen jäädäkseen. Kentänhoidolle tämä tarkoittaa haasteita leikkuutyöhön. Kasteinen nurmi jää leikatessa usein aika epäsiistiin kuntoon, minkä takia väyliä joudutaan leikkaamaan myös iltapäivän puolella. Väyliä tullaan siis leikkaamaan niiden kuivuttua yökasteesta, myös pelaajien ollessa kentällä.

Muistutamme, että kentänhoidolla on aina etuajo-oikeus pelaajiin nähden. Ethän ikinä lyö palloa kohti kentänhoitajaa. Kaikista pelaajien aiheuttamista vaaratilanteista kentäänhoitoa kohtaan tehdään aina ilmoitus golfliittoon, jossa päätetään mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Kentänhoitaja antaa sinulle kyllä tilaa heti sopivassa paikassa.

Väylän 13 korjausaluetta on pienennetty entisestä. Paalujen sijaan korjausalue on merkattu nurmeen. Väylän 10 viheriön vasemmalle puolella on edelleen paaluin ja naruin rajattu kulunohjaus. Paalutetulta alueelta siis pelataan normaalisti, mutta autolla ja kärryllä sinne ei ole asiaa.

Olettehan huomanneet, että klubilla on tajolla lounasta joka päivä.

Mukavaa golfviikkoa