Ryhmäharrastustoiminta 2 viikon tauolle

Ryhmäharrastustoiminta 2 viikon tauolle

Artikkelia päivitetty 16.11.2020 rajoitusten keston osalta.

Rovaniemen kaupunki suosittaa keskeytettäväksi yli 12-vuotiaiden, sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan kahden viikon ajaksi Rovaniemen siirryttyä Koronaepidemiassa kiihtymisvaiheeseen.

Suositus astuu voimaan heti ja koskee kaikkea sisätiloissa tapahtuvaa harrastustoimintaa ja kokoontumisia. Suositus on voimassa ajalla 30.10.–18.11.2020. Kaupunki vetoaa järjestöihin ym. toimijoihin, jotta tartuntojen leviäminen saataisiin kuriin, eikä jouduttaisi turvautumaan vahvempiin toimenpiteisiin, kuten harrastustilojen sulkemiseen.

Niinpä juuri kun saimme aloitettua golfarin lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoittelun, joudumme ikävä kyllä keskeyttämään toiminnan kahdeksi viikoksi. Toivottavasti tämä riittää ja tautitilanne Rovaniemellä rauhoittuu. Alunperin rajoitus asetettiin 16.11.2020 saakka, mutta kaupunki jatkoi suositusta keskiviikkoon 18.11.2020 saakka. Näillä näkymin pystyisimme jatkamaan ryhmäliikuntaa taas torstaista 19.11.2020 alkaen. Tiedotamme tilanteen edistymisestä nettisivuillamme ja somessamme.

Lisätietoja Koronatilanteesta Rovaniemellä

Kaupungin antama suositus ryhmäharrastustoiminnasta