Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Sadetuksia ei toistaiseksi eilisen sateen jäljiltä.
  • Tiistaina aamulla väylien kasvunsääderuiskutukset.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan tiistaina 3 mm:stä 2,75 mm:iin
  • Torstaina viheriöiden pintailmastus.
  • Perjantaina viheriöiden jyräys.
  • Rangen laitamilla tällä viikolla pallonkerääjiä, varokaa henkilökuntaa.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3mm (tiistaista alkaen 2,75mm)
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Alkeiskursseja tällä viikolla sekä arkena (maanantai-keskiviikko) että viikonloppuna (lauantai-sunnuntai). Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Perjantaina vasta-alkaneiden heinäkuun kuukausikilpailu. Vasta-alkaneiden kisat paitsi vasta-alkaneiden harjoitusryhmissä oleville, myös kaikille muille seuran jäsenille joiden tasoitus on 30-54. Tällä kertaa lähdöt väylältä 5. Lisätiedot kutsussa.
  • Lauantaina perinteinen miesten kisa, K-Rauta Open. Tervetuloa  mukaan! Palkinnot ja lättykahvit kioskilla tarjoaa K-Rauta Rovaniemi. Väliaikalähtö klo 9.00 alkaen. Ruokailu klubilla kisan jälkeen. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 15.7. klo 18 mennessä.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!