Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina viheriöiden hivenravinne lannoitus klo 5 alkaen ja heti perään 30 min sadetus. Toimenpiteiden vuoksi aamun lähtöjä suljettu.
  • Lannoituksesta johtuen keskiviikkona viheriöillä leikkuuvapaa päivä.
  • Torstaina 5.8. talkoot. Tuttuun tapaan aloitus klo 9.00 Ketunpesältä, kahvitauko kioskilla ja ruokailu klubilla. Tervetuloa mukaan talkoilemaan kaikki halukkaat! Luvasssa reunojen raivausta väylillä 4 ja 15 sekä heinien haravointia ja risujen keräämistä pois. Muistakaa varoa talkoolaisia pelatessanne!
  • Torstaina ja lauantaina viheriöiden jyräys, jos olosuhteet vain sallivat.
  • Lauantaina ennen Rovaniemi Openia leikataan kaikki pelattavat alueet, eli viheriöiden lisäksi myös väylät, lyöntipaikat, lähestymisalueet ja esikarheikot. Hoitotoimenpiteiden vuoksi aamun lähdöt suljettu.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä korjata jälkenne bunkkereissa!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Perjantaina vasta-alkaneiden elokuun kuukausikilpailu tuttuun tapaan perjantaipelien yhteydessä. Vasta-alkaneiden kisat paitsi vasta-alkaneiden harjoitusryhmissä oleville, myös kaikille muille seuran jäsenille, joiden tasoitus on 30-54. Tällä kertaa lähdöt väylältä 1.  Lisätiedot kutsussa.
  • Viikonloppuna kisataan kaksi päivää perinteisessä Rovaniemi Openissa. Ensimmäinen Rovaniemi Open pelattiin 30 vuotta sitten vuonna 1992. Sarjoina: M HCP lp (kelt), 3 parasta SCR palkitaan, M PB (hcp 15 tai yli) ja N PB. Lauantaina väliaikalähtö klo 9.00 alkaen ja sunnuntaina yhteislähtö klo 10.00. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 5.8. klo 18 mennessä. Kilpailun sponsoreina toimivat Lapland Hotels ja Wetteri.  Lapland Hotels ja Lapland Safaris vastaavat perinteiseen tyyliin tarjoiluista. Lisätiedot kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä talkoisiin ja kilpailuihin!