Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina kenttähenkilöstö töissä rangella, muistakaa turvallisuus.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus laskettu 2,6 mm:iin.
  • Viheriöiden jyräys perjantaina tai lauantaina, keleistä riippuen.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä korjata jälkenne bunkkereissa!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 2,6mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Keskiviikkona Callawayn fittaus ja demo rangella klo 16-19. Tervetuloa testaamaan itselle sopivat mailat.
  • Torstaina kisataan senioreiden senioreiden elokuun kuukausikilpailu. Tuttuun tapaan ruokailu ennen kisaa klubilla.
  • Viikonloppuna aloitetaan kisaaminen seuranmestaruuksista. Tänä viikonloppuna kilpaillaan kaksi päivää senioreiden, junioreiden ja naisten sarjoissa sekä miesten ja naisten klubisarjoissa, jotka pelataan muista sarjoista poiketen pistebogeyna. Kilpailu pelataan väliaikalähtönä sarjoittain molempina päivinä klo 9.00 alkaen. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 12.8. klo 18 mennessä. Sarjat (teet) ovat:
    • Naiset yleinen (sin)
    • Naiset 50 (pun)
    • Naiset 60 (pun)
    • Miehet 50 (kelt)
    • Miehet 60 (kelt)
    • Miehet 70 (sin)
    • Pojat 15 (pun)
    • Tytöt 15 (pun)
    • Naiset klubisarja (pun) ja
    • Miehet klubisarja (kelt).

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!