Seuranmestaruuskilpailujen toinen päivä peruttu

Senioreiden, junioreiden ja naisten seuranmestaruuskilpailujen toinen päivä on keliolosuhteiden vuoksi peruttu. Vettä on sääennusteiden mukaan tulossa niin paljon, ettei kenttää pystytä laittamaan kisakuntoon aamuksi.

Tänään lauantaina pelatun kierroksen tulokset jäävät siis voimaan kilpailun tuloksina. Kiitos kaikille kisaajille ja onnea voittajille!

• Miehet 50 sarjassa ylivoimaisen voiton tuloksella 70 vei Mika Törmänen, toiseksi  77 lyönnillä sijoittui Esa Koukkula ja kolmanneksi Ari Vuorentausta lyönnein 79.
  • Miehet 60 sarjassa 77 lyönnillä voitto meni Jukka Hillille, toinen sija 83 lyönnillä Jukka-Pekka Lantolle ja kolmas sija samalla lyöntimäärällä Pekka Hyväriselle.
  • Miehet 70 sarjassa Hannu Miettinen otti murskavoiton niin ikään lyönneillä 77. Toiseksi sijoittui Jouni Ruotsalainen 91 lyönnillä ja kolmanneksi jälleen samalla lyöntimäärällä Risto Ikäheimo.
  • Pistebogeyna pelatussa miesten klubisarjassa koko mitalikolmikko pelasi erinomaisen kierroksen. Voiton huimilla pisteillä 44 vei Toni Pietilä, toiseksi pisteillä 41 sijoittui Joonas Salminen ja kolmanneksi pisteillä 40 Valtteri Viik.
  • Yleisissä naisissa kisa oli tiukka. Lämsän Satu upotti viimeisellä väylällä par putitinsa ja vei voiton tuloksella 85. Bogeyn viimeisellä väylällä tehnyt Birgitta Elo jäi lyönnin päähän kakkoseksi. Kolmanneksi sijoittui Arja Neitola tuloksella 94 lyöntiä.
  • Naiset 60 sarjassa voittoon pelasi Marketta Kaarninen tuloksella 92 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Irene Rantala lyönnein 96 ja kolmanneksi Salme Niemelä tuloksella 103.
  • Myös naisten klubisarjassa kisa oli äärimmäisen tiukka. Voittoon pelasi Pia Lillberg 39 pisteellä. Samalla tuloksella toiseksi sijoittui Laura Pahkala ja pisteillä 36 kolmanneksi Sirpa Torvinen.
  • Pojat 15 sarjassa kärkikaksikko oli pisteen päässä toisistaan. Voiton vei lopulta Valtteri Kotala pisteillä 34. Toiseksi sijoittui Atle Kelhä pisteillä 33 ja kolmanneksi Iiro Pohjola pisteillä 18.

Kiitos kaikille kilpailijoille mahtavasta kisapäivästä ja onnea voittajille!