Kaupunkiottelussa murskavoitto

Rovaniemeläiset ja Torniolaiset golfarit ottivat taas mittaa toisistaan perinteisessä Santa Claus Golf Clubin ja Meri-Lapin Golfklubin seuraottelussa. Kaupunkiotteluja on pelattu vuodesta 1989 lähtien. Kilpailu pelataan vuorovuosin Rovaniemellä ja Torniossa. Useimmiten kotijoukkue on vienyt voiton. Niin tänäkin vuonna.

Tänä vuonna seuraottelu pelattiin jo 31 kerran. Seurojen kapteenit olivat kasanneet seuroistaan edustusjoukkueet niin junioreiden, naisten, yleisten miesten, seniorimiesten kuin veteraanimiesten osalta. Sunnuntaina 5.9.2021 seurojen väliseen reikäpelikilpailuun Rovaniemellä Ounanasvaaran aurinkoisilla rinteillä startattiin 21 kisaparin voimin.

Voittoon pelasi siis kotijoukkue Santa Claus Golf Club murskaluvuin 17,5 / 3,5. Mahtavaa meidän joukkue! Meri-Lapin Golfklubi otti 2 pistettä seniorimiehissä, 1 pisteen junnuissa ja 1/2 pisteen miehissä. Kaikki muut pelit vei Santa Claus Golf. Tarkemmat tulokset löytyvät NexGolfista.

Ensi vuonna otellaan taas Torniossa. Ottakaahan siis osaa ensi vuoden seuranmestaruuskilpailuihin; kaupunkiottelujoukkue kasataan mestiksissä menestyneistä pelaajista, kapteenien villeillä korteilla höystettynä.

Lisää kuvia kisasta facessamme: www.facebook.com/santaclausgolf