Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöille kasvitautien torjuntaruiskutus.
  • Tiistaista torstaihin väylien, lähestymisalueiden ja viheriöiden ympäristöjen kasvitautien torjuntaruiskutus.
  • Torstaina 9.7. talkoot klo 9.00 alkaen. Vuorossa siimaus ja haravointitalkoot väylillä 7, 15 ja 16. Päiväkahvit kioskilla ja lounas klubilla. Tervetuloa mukaan!
  • Leikkuut tehdään kasvun mukaan. Kasvu on lähes kokonaan pysähtynyt, eli leikkuiden määrä on vähenemään päin.
  • Koska kasvu on lähes pysähtynyt on erityisen tärkeää, että paikkaatte alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä. Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Kelien kylmetessä muistakaa, että jos kenttä on kuurassa, ei pelaamaan saa missään nimessä mennä. Kävely kuuraisella nurmella tappaa heinän.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Lauantaina kisataan hyväntekeväisyys kisassa. SPR:n hyväntekeväisyys golfissa 10€ kisamaksustanne menee lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahastoon, josta tuetaan täällä paikallisesti mm. kadonneiden etsintää ja tulipaloissa kotinsa menettäneitä. Kisamuotona pariscramble, jossa molemmat lyövät, paras pallo valitaan ja taas molemmat lyövät. Ilmoittautua voitte joko omalla parilla, tai yksin, jolloin autamme parin haussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 9.9. klo 18 mennessä.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-19 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!