Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Viheriöiden kasvitautien torjunta-aine ruiskutus tiistaina.
  • Heinän kasvu on pysähtynyt, joten leikkuut on tältä kaudelta lopetettu.
  • Reikien paikkojen vaihto joka toinen päivä.
  • Kasvun pysähdyttyä on erityisen tärkeää, että paikkaatte alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä. Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Kelien kylmetessä muistakaa, että jos kenttä on aamulla kuurassa, ei pelaamaan saa missään nimessä mennä, sillä kävely kuuraisella nurmella tappaa heinän.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Kesän kilpailukausi on päätetty. Kiitos kaikille kilpailijoille, kilpailunjohtajille sekä sponsoreille ja onnea kaikille voittajille.
  • Teemme tänä vuonna kaikkien aikojen kierrosennätyksen. Viime vuoden kierrosennätys 22 200 rikottiin jo viime viikolla. Syyskuun loppuun mennessä ylitämme jo 23 000 kierrosta. Peliaikaa on jäljellä vielä lokakuun puolivälin tienoille, noin 10.10.2021 saakka. Katsotaan ylitämmekö kauden loppuun mennessä 24 000 kierrosta. Tervetuloa pelaamaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee kauden loppuun saakka päivittäin klo 9-17
  • Väyläkioski Holari palvelee säävarauksella klo 10-17 (tai niin pitkään, kuin pelaajia riittää).

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!