Viikkotiedotteissa ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Sadetusjärjestelmän tyhjennys ja huolto maanantaina. Älkää jättäkö kärryjä sadetinten päälle tai viereen. Pahoittelemme töistä pelille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa (vesi / ääni / henkilöstö väylillä).
  • Viheriöiden taudintorjuntaruiskutus maanantaina. Viheriöiden muut syystyöt tehdään vasta ensi viikolla, eli tämän viikon voitte vielä pelata normaalisti. Reikien paikkojen vaihto joka toinen / joka päivä, keleistä riippuen.
  • Kasvun pysähdyttyä on erityisen tärkeää, että paikkaatte alastulojäljet viheriöillä. Jouduimme tänään tekemään 1 000€ taudintorjuntaruiskutuksen korjaamattomista alastulojäljistä leviämään lähteneen taudin takia.
  • Kelien kylmetessä muistakaa, että jos kenttä on aamulla kuurassa, ei pelaamaan saa missään nimessä mennä! Kävely kuuraisella nurmella tappaa heinän.
  • Kenttä on avoinna vielä tämän viikon, eli sunnuntaihin saakka saatte pelata. Maanantaina aloitetaan kentän valmistelu talvehtimiseen.

KISAT JA TAPAHTUMAT

Tällä viikolla siis pelataan, mutta tulevilla viikoilla tapahtuu; merkatkaa jo päivät kalenteriin:

• Viheriöiden talvisuojaustalkoot keskiviikkona 13.10.2021 klo 9.00 alkaen. Kokoontuminen Ketunpesälle. Talo tarjoaa päiväkahvit ja lounaan. Tervetuloa mukaan! Tarvittaessa talkoita jatketaan torstaina, mutta tavoitteena on saada kenttä pakettiin päivässä.
  • Golfarin lihaskunto ja kehonhuolto seuran jäsenille alkaa taas 18.10.2021 alkaen. Tuttuun tapaan golfkuntoa kehitetään maanantaisin ja torstaisin Lyseonpuiston lukiolla klo 18.30-20.00.
  • Seuran syyskokous 2.11.2021
  • Santa Claus Golfin leidien ilta 3.11.2021
  • Seuran kauden 2021 päätöstilaisuus ja pikkujoulut 27.11.2021
  • Teemme tänä vuonna kaikkien aikojen kierrosennätyksen. Historiallisesta 24 000 kierroksesta uupuu vielä noin 400 kierrosta, tulkaahan pelaamaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee kauden loppuun saakka päivittäin klo 9-17
  • Väyläkioski Holari palvelee säävarauksella 10.10.2021 saakka klo 10-17 (tai niin pitkään, kuin pelaajia riittää).

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!