Terveiset seuran syyskokouksesta

Santa Claus Golf Club ry:n syyskokouksessa viime viikolla käytiin läpi sääntömääräiset syyskokouksen asiat, kuten katsaus kuluneeseen vuoteen, tulevan vuoden toimintasuunnitelmat sekä hallituksen jäsenten valinnat.

Seuran syyskokouksessa:

• Esiteltiin kuluneen vuoden toiminta ja suunnitelmat tulevalle vuodelle
  • Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan: aikuiset 100€, junnut 50€, liittymismaksu 0€
  • Seuran puheenjohtajana jatkaa Asko Hirvisalo
  • Hallituksen jäseninä jatkavat Ismo Lahtela, Kari Plosila, Pertti Huhtanen ja Riitta Hirvisalo. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Risto Sainio, Terttu Karhumaa sekä Tuomo Koivukangas. Hallituksesta jäivät pois Erkki Kelhä ja Sari Mella-Aho. Kiitos heille kuluneista vuosista. Hallituksen jäsenten määrää kasvatettiin siis yhdellä.
  • Kapteeneina jatkavat Ville Alenius ja Tarja Konstig
  • Tilintarkastajana jatkaa Jaakko Saranki

Loppukauden osalta muistakaa:

• Golfarin lihaskunto- ja kehonhuolto seuran jäsenille maanantaisin ja torstaisin klo 18.30-20 Lyseonpuiston lukiolla
  • Seuran pikkujoulut ja kauden päätösjuhlat lauantaina 27.11.2021 Ravintola Valdemarissa. Ilmoittautumiset 18.11. mennessä NexGolfin kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.
  • Torstaina 2.12.2021 klo 17.30 (eli juuri sopivasti ennen golfarin lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoituksia) taukokioski Holarimme Irma laulaa ja laulattaa meitä Topi Litendahlin kanssa seimen äärellä Lordin aukiolla.
  • Tiistaina 21.12.2021 Irma järjestää Sydämeni Joululaulut konsertin Rovaniemen pääkirkossa klo 18.00. 15€ pääsylipusta 10€ ohjataan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi seurakunnan diakoniatyön kautta.