Muutoksia laskutuksessa

Uusi vuosi ja uusi golfkausi! Helmikuun alusta pääsemme jo nauttimaan talvigolfista. Vuoden vaihtuminen ja uuden pelikauden alku tarkoittaa niin seurassa kuin kenttäyhtiössä myös golflaskutusten käynnistymistä.

Käytössämme on nyt e-lasku ja verkkolasku. Tilatkaa verkkopankissanne e-lasku erikseen sekä Arctic Golf Oy:ltä että Santa Claus Golf Club ry:ltä. Hakusanaksi voitte laittaa Santa Claus Golf, jolloin pääsette valitsemaan molemmat laskuttajat kerralla.

Laskut toimitetaan jatkossa yksityishenkilöille ensisijaisesti e-laskuina ja yritysasiakkaille verkkolaskuina. Mikäli ne eivät onnistu, toimitetaan laskut sähköpostitse NexGolfissa olevalla sähköpostiosoitteellanne ja jollei sähköpostia tiedoissanne ole, paperilaskuna. Huolehtikaa siis yhteys- ja laskutustietonne oikeiksi NexGolfissa ja käykää tilaamassa e-laskut verkkopankissanne.

Hoitovastikkeiden ensimmäisen erän laskut on lähetetty tänään osakkeenomistajille sähköpostitse. Jos NexGolfin tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, lähetetään lasku paperisena. Seuraava vastikelasku toimitetaan teille 18.2.2022 e-laskuna, mikäli olette käyneet verkkopankissanne tilaamassa e-laskun yhtiöltä. Jäsenmaksut laskutetaan 24.1.2022, käykää siis sitä ennen tilaamassa e-lasku seuralta verkkopankissanne.

Lähes 900 jäsenen ja 300 osakkaan yhteisönä tulostamme, kuoritamme ja postitamme ison määrän laskuja ja niiden liitteenä toimitettavia tiedotteita. E-laskun, verkkolaskun ja sähköisen laskutuksen myötä säästämme luontoa ja helpotamme laskujen maksamista. Paperisten laskujen käsittely on myös merkittävä kuluerä, niin seuralle kuin yhtiölle.

Tarkistakaa siis NexGolfissa omat yhteystietonne, jotta viestimme sekä Golflehti tavoittavat teidät ja käykää verkkopankissanne tilaamassa e-lasku.