Kesägolfkenttä on avattu

Kesägolfkenttä on avattu

Rovaniemen golf kesä 2022 on alkanut! Santa Claus Golfin kesägolfkenttä on avattu. Avauslyönnin kentällä löi tänään 5.5.2022 klo 12 leidikapteenimme Tarja Konstig. Kaikki väylät avattiin suoraan kesägreeneille.

Rikomme kentän avauksen myötä taas ennätyksiä. Koskaan aiemmin ei Rovaniemellä ole kenttää avattu näin aikaisin. Aiempi ennätys kentän avauksessa on 8.5. Toista vuotta peräkkäin pääsemme pelaamaan koko kentän heti avauksesta alkaen kesägreeneille. Yhtä aikaa kentän kanssa avasimme nyt myös rangen, joka usein on päästy avaamaan vasta myöhemmin.

Klubi palvelee päivittäin klo 10-17. Kioski aukeaa ensi tiistaina ja palvelee säävaraukselle päivittäin klo 11-17. Kioskin vesipiste ja vessat ovat toiminnassa jo nyt.

Innokkailta pelaajilta saatu palaute oli erinomaista; kenttä on vuodenaikaan nähden erittäin kuiva ja hyvässä kunnossa. Muovien alta paljastetut kauniin vihreät greenit ovat menettäneet vähän väriään, mutta ovat ensimmäisten leikkuiden jäljiltä hyvässä pelikunnossa. Valtavan suuri kiitos kenttähenkilöstöllemme, unohtamatta toki mahtavan aktiivisia talkoolaisiamme.

Tervetuloa pelaamaan!