Kipin Kapin Kesään leidien tapahtuma 21.5.

Leidi kapteenimme Tarja kutsuu kaikki seuran leidit mukaan klubille lauantaina 21.5.2022 klo 14-17 aloittamaan kesän golfkauden. Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin pelikavereihin!

• Päivä aloitetaan golfin parissa harjoitusalueilla Tommin kuumilla golfvinkeillä, joten ota mailat mukaan!
  • Hauskan golf session jälkeen siirrymme klubille seurustelemaan ja nauttimaan kuohujuomasta kera salaatin ja pienen purtavan.
  • Päivä päättyy Nosh-vaate-esittelyyn sekä arvontaan.
  • Osallistumismaksu 10e / hlö.
  • Ilmoittautumiset keskiviikkoon 18.5.2022 mennessä NexGolfin kilpailu- ja tapahtumakalenterissa tai caddielle (p. 0200 30200, caddiemaster@santaclausgolfclub.fi).
  • Muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.
  • Voit tuoda mukanasi myös itsellesi väärän väriset, pesussa pienentyneet tai muuten käyttämättä jääneet golfvaatteet klubitoimikunnan leidien pystyttämään rekkiin. Tavoitteena on saada itselle tarpeettomat golfvaatteet kieroon. Tuo, vie. jompaa kumpaa tai molempia!

Kutsu

Tervetuloa mukaan!