Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina käsin tehtävää viheriöiden paikkokylvöä ja kevyttä hiekoitusta.
  • Kaksi viikkoa sitten tehty viheriöiden koneellinen kylvö on onnistunut pääosin hyvin. Kylvöjen vahvistumiseen ja tihentymiseen tarvittaisiin kuitenkin reilusti lisää lämpöä. Viime aikojen säätyyppi (päivisin +15 ja yöllä vain +5) ei edistä viheriöiden kehittymistä juuri lainkaan. Toivotaan ja odotetaan siis lisää lämpöä!
  • Tiistaina väylien reuna-alueiden siimaustalkoot. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 9, päiväkahvit klubilla klo 11 ja lounas klo 13.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan keskiviikkona 5mm:stä 4,5mm:iin ja perjantaina 4,5mm:stä 4mm:iin edellyttäen, että lämpömittari näyttää vähän kesäisempiä lukemia.
  • Väylien leikkuukorkeus tiputetaan keskiviikkona 15mm:stä 12mm:iin.
  • Muut leikkuukorkeudet ennallaan.
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 5mm / 4,5mm / 4mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Väylät 15mm / 12mm
    • Karheikot 38mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa! Korjaamattomia jälkiä on näkynyt kentällä luvattoman paljon. Ne häiritsevät pelaamista, mutta aiheuttavat myös ongelmia kentänhoidolle. Greenillä korjaamattomat alastulojäljet nostavat tautiriskiä huomattavasti. Väylillä puolestaan leikkureiden terät kärsivät isoista divoteista. Hyvästä tai huonosta lyönnistä huolimatta, muistakaa siis korjata siitä aiheutuneet jäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkoon 20.-22.6.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Maanantaina kioskilla Irman kuoron, eli Vocaliisojen konsertti klo 19. Tervetuloa kuuntelemaan kesäisiä kappaleita!
  • Jäsenten seuraharjoitukset (tasoitus alle 30) torstaina 23.6.2022:
    • Yleiset (naiset ja miehet) tasoitus alle 30 klo 19-20 ja
    • Miehet tasoitus alle 15 klo 20-21
    • Ottakaahan osaa harjoituksiin, jotta niiden järjestämistä jatketaan!
  • Perjantaina juhlistetaan juhannusta golfaamalla! Juhannus golf perjantaina 24.6.2022 klo 15 alkaen. Kisamuotona best ball kahden hengen joukkuein. Kisamuodossa kumpikin pelaaja pelaa omaa palloaan omalla tasoituksellaan. Kultakin reiältä huomioidaan joukkueen tulokseksi paremman pelaajan tulos. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 22.6.2022 klo 18 mennessä. Kisan jälkeen paellapannu kuumana klubin terassilla. Lisätiedot kutsussa. Tervetuloa!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-19 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi viikonloppuna 2.-3.7.2022 klo 12-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Perinteinen Ryder Cup Levillä lauantaina 2.7.2022. Käydään näyttämässä Leviläisille leukua ja tuodaan se takaisin palkintokaappiimme. Kaikki mukaan kesän hauskimmalle kisareissulle! Illanistujaiset Levi golfin klubilla kisan jälkeen. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddielle. Lisätiedot kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!