Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöiden lannoitus ja sen jälkeen 45 minuutin sadetus, jonka johdosta aamun lähdöt suljettuna.
  • Keskiviikkona väylien kasvunsääderuiskutus, jonka johdosta aamulla lähtöjä suljettuna. Ruiskutuksen vuoksi väylillä leikkuuvapaa päivä. Keskiviikkoa ja sunnuntaita lukuun ottamatta väylät leikataan joka päivä.
  • Viheriöillä tiistaina leikkuuvapaapäivä, muuten leikkuu joka päivä.
  • Viheriöiden idätyssadetukset jatkuvat torstaille saakka päivittäin parittomilla tunneilla klo 9, 11, 13, 15, 17, ja 19.
  • Väyläsadetukset alkavat iltaisin klo 18 alkaen.
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 4 mm (kylvöjen kasvusta riippuen loppuviikosta mahdollisesti matalampi)
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 15 mm (loppuviikosta 12mm)
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa! Korjaamattomia jälkiä on näkynyt kentällä luvattoman paljon. Ne häiritsevät pelaamista, mutta aiheuttavat myös ongelmia kentänhoidolle. Greenillä korjaamattomat alastulojäljet nostavat tautiriskiä huomattavasti. Väylillä puolestaan leikkureiden terät kärsivät isoista divoteista. Hyvästä tai huonosta lyönnistä huolimatta, muistakaa siis korjata siitä aiheutuneet jäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Ilmoittautuminen reikäpeleihin loppuu tiistaina 28.6.2022 klo 18. Itse pelien pelaaminen aloitetaan 1.7. alkaen. Sarjoina ovat M yleinen I (tasoitus alle 11,5), M yleinen II (tasoitus yli 11,5), M50, M60, M70, N, P, T. Yli 50-vuotiaat miehet voivat osallistua sekä yleiseen, että seniorisarjoihin. Reikäpeleissä osallistujat jaetaan 3-4 henkilön pooleihin. Poolin pelaajat pelaavat kaikki toisiaan vastaan itse sopimanaan aikana. Nimensäkin mukaisesti kilpailumuodossa pelataan aina reiän voitosta. Kaikki mukaan mukavaan pelimuotoon ja kisaan reikäpelimestaruudesta!
  • Golfin alkeiskurssi viikonloppuna 2.-3.7.2022 klo 12-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Jäsenten seuraharjoitukset (tasoitus alle 30) torstaina 30.6.2022:
    • Naiset tasoitus alle 30 klo 19-20 ja
    • Miehet tasoitus 15-30 klo 20-21
    • Ottakaahan osaa harjoituksiin, jotta niiden järjestämistä jatketaan!
  • Perinteinen Ryder Cup Levillä lauantaina 2.7.2022. Käydään näyttämässä Leviläisille leukua ja tuodaan se takaisin palkintokaappiimme. Kaikki mukaan kesän hauskimmalle kisareissulle! Illanistujaiset Levi golfin klubilla kisan jälkeen. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddielle 28.6.2022 mennessä. Lisätiedot kutsussa.
  • Lauantaina 2.7.2022 frisbeegolfarit mittelevät taas tutussa kisassaan illan / yön ajan. Golfaamaan pääsee klo 15 saakka, jostä lähtien lähdöt 18 reiän kierrokselle kiinni. Klo 15 eteenpäin pelattavissa väylät 5-10.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee 27.6.2022 alkaen päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 4.-6.7.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Junioreiden Future Tour keskiviikkona 6.7.2022.
  • Senioreiden kuukausikilpailu torstaina 7.7.2022
  • Vasta-alkaneiden kilpailu perjantaina 8.7.2022.
  • Junioreiden tukikilpailu Valkokulma Open lauantaina 9.7.2022. Lisätiedot kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!