Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöiden lannoitus ja 45min sadetus heti perään.
  • Tiistai on viheriöillä lannoituksesta johtuen leikkuuvapaapäivä ja pääsemme näin ollen teroittamaan viheriöleikkurin leikkuukelat.
  • Keskiviikkona väylien kasvunsääderuiskutus ja viheriöiden pystyleikkuu, jos keli on sateeton.
  • Talkoot reuna-alueiden siimaamiseksi ja raivaamiseksi torstaina 14.7.2022. Tervetuloa mukaan!
  • Mikäli kelit pysyvät kuivina ja kesäisinä, tiputetaan viheriöiden leikkuukorkeuksia perjantaina 3mm:stä 2,75mm:iin ja viheriöt jyrätään.
  • Väyläsadetukset alkavat iltaisin klo 18 alkaen.
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3 mm (2,75mm)
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa! Korjaamattomia jälkiä on näkynyt kentällä luvattoman paljon. Ne häiritsevät pelaamista, mutta aiheuttavat myös ongelmia kentänhoidolle. Greenillä korjaamattomat alastulojäljet nostavat tautiriskiä huomattavasti. Väylillä puolestaan leikkureiden terät kärsivät isoista divoteista. Hyvästä tai huonosta lyönnistä huolimatta, muistakaa siis korjata siitä aiheutuneet jäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 11.-13.7.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kapteenin Kannu kisataan lauantaina 16.7.2022 tuttuun tapaan parikisana. Jos olet paria vailla, auttaa caddie etsinnässä! Lisätiedot kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 18.-20.7.2022 klo 19-21 ja viikonloppuna 23.-24.7.2022 klo 12-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Yksi kesän suosituimmista kisoista Brillet – Oliver’s Corner Open kisataan lauantaina.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!