Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Kentänhoidossa tällä viikolla leikkuut normaalisti, ei erikoistoimenpiteitä.
  • Viheriöiden jyräys perjantaina
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa! Korjaamattomia jälkiä on näkynyt kentällä luvattoman paljon. Ne häiritsevät pelaamista, mutta aiheuttavat myös ongelmia kentänhoidolle. Greenillä korjaamattomat alastulojäljet nostavat tautiriskiä huomattavasti. Väylillä puolestaan leikkureiden terät kärsivät isoista divoteista. Hyvästä tai huonosta lyönnistä huolimatta, muistakaa siis korjata siitä aiheutuneet jäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Golfin alkeiskurssi viikonloppuna 23.-24.7.2022 klo 12-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Yksi kesän suosituimmista kisoista Brillet – Oliver’s Corner Open kisataan lauantaina. Kilpailupäivänä Brilletin pop up shop klubin terassilla, tule ja testaa itsellesi sopivat aurinkolasit. Kisassa tuttuun tapaan mahtavat palkinnot, niin voittajille, erikoiskisoissa kuin myös parhaalle yli 30 tasoituksella pelaavalle. Palkintojenjako ja illanvietto Oliver’s Cornerissa klo 20 alkaen. Mukaan iltajuhliin ovat tervetulleita myös avecit ja muut golfarit! Lisätietoja kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 25.-27.7.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • 24h junnugolfille tapahtumia luvassa loppuviikolla. Tule mukaan tukemaan junnugolfia. Klubilla lahjoituslista 24h pelitapahtumaan, jossa valmentajamme Tommi Siliämaa pelaa vaihtuvien kavereiden kanssa 24 tuntia putkeen.
  • Pörhö yhdessä Audin kanssa järjestää ensimmäisen Pörhö Openin lauantaina 30.7.2022. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!