Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöiden lannoitus ja heti perään 45 min sadetus
  • Tiistaina lannoituksesta johtuen viheriöillä leikkuuvapaa päivä
  • Tiistaista lähtien väylien 3, 9 ja 14 keltaisissa teeboxeissa hiekkasiemenseosta laatikoissa lyöntijälkien paikkaamista varten. Olkaa ystävällisiä ja korjatkaa lyöntijälkenne.
  • Keskiviikkona tai torstaina väylien lannoitus ja heti perään 20 min sadetus
  • Tostaina viheriöiden pintailmastus
  • Torstaina talkoot reuna-alueiden kunnostamiseksi (siimaus, raivaus, haravointi, risujen keräys). Aloitus klo 9.00 Ketunpesän huoltohallilta. Kahvit kioskilla ja lounas klubilla. Tervetuloa mukaan!
  • Perjantaina viheriöiden jyräys
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa!

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tostaista perjantaihin järjestetään 24h junnugolfille tapahtuma.  Seuraa tapahtumaa livenä kentällä tai somessamme ja tule mukaan tukemaan junnugolfia! Klubilta löytyy lahjoituslista 24h pelitapahtumaan, jossa valmentajamme Tommi Siliämaa pelaa vaihtuvien kavereiden kanssa 24 tuntia putkeen, keräten samalla rahaa seuran juniorityöhön. Lisätietoja tapahtumasta täällä.
  • Perjantaina vasta-alkaneiden kisa. Aloittelijoiden leikkimielinen kisa pelataan vasta-alkaneiden harjoitusryhmien perjantain pelikierroksen yhteydessä klo 18 alkaen. Kisaan ovat tervetulleita myös muut yli 30 tasoituksella pelaavat.
  • Lauantaina Pörhön autoliike yhdessä Audin kanssa järjestää ensimmäisen Pörhö Openin. Voittajien lisäksi palkitaan myös paras Scratch sekä paras nainen, erikoiskilpailuja unohtamatta. Erinomaisten palkintojen lisäksi kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, jonka pääpalkintona on Audi e-tron GT käyttöön viikonlopuksi. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 1.-3.8.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Viikonloppuna kisataan perinteinen Rovaniemi Open tuttuun tapaan kaksi päiväisenä kilpailuna, mutta hieman uusituin sarjoin. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!