Santa Claus Golf Club

Junnut (11-16v.)

Junnut (11-16v.)

Golf on mahtava harrastus! 11-16-vuotiaille golfin alkeiskurssi heti kesän alussa ja harrastejunnujen treenit tiistaisin koko kesäloman ajan. Tervetuloa mukaan! Jos sinulla on jo green card, voit tulla suoraan mukaan harrastejunnujen treeneihin. Katso tubettaja mikirotan ajatuksia golfista.

Junnujen alkeiskurssi 11-16-vuotiaille tytöille ja pojille heti kesän alussa 6.-9.6.2022 klo 13-15. Alkeiskurssilta junnu saa golfin perustiedot ja -taidot. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Ohjaajana toimivat Golf Promme Mika Vettainen ja Tommi Siliämaa. Kurssi sisältää opetuksen (8h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi sekä Green Card -suorituksen. Mukaan tarvitsee vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Hinta 75€ / junnu.

Halutessaan junnut voivat osallistua myös normaaleille alkeiskursseille. Junnujen alkeiskurssi on kestoltaan hieman pidempi kuin normaali golfin alkeiskurssi. Nuoremmat junnut voivat aloittaa golfin junnugolfleirillä ja junnugolfkoulussa.

Junnujen alkeiskurssilta voi jatkaa suoraan seuraavalla viikolla alkavaan harrastejunnujen ryhmään. Harrastejunnujen harjoitukset järjestetään koko kesäloman ajan 14.6.-9.8.2022 tiistaisin klo 15-16.30. Ohjaajana toimivat Golf Promme Mika Vettainen ja Tommi Siliämaa. Hinta koko kesältä 75€ / junnu.