Terveisiä johtokunnalta!

ArG ry:n johtokunta päätti/vahvisti kokouksessaan 28.1. seuraavia asioita:

– Johtokuntaan kuuluvat vuonna 2015 Asko Hirvisalo, Jari Vanhatapio, Tomi Kaikkonen, Kari Plosila, Kirsti Saviaro, Jaana Korjonen, Paavo Korhonen, Jouko Niemelä, Veli-Pekka Mäkinen sekä Hannu Ylinenpää.
Puheenjohtajana jatkaa Hannu Ylinenpää ja varapuheenjohtajana Kirsti Saviaro, joka toimii myös seuran sihteerinä. Kapteenin tehtäviä hoitaa Veli-Pekka Mäkinen. Naiskapteenia ei vielä valittu.

– Jäsenmaksu vuodelle 2015 on aikuisilta 90 € ja junioreilta (alle 22-v) 50 €. Maksut postitetaan jäsenille helmikuun aikana.

– Johtokunnan yksimielisellä päätöksellä talvigolfkenttää ei tänä talvena rakenneta. Kentästä aiheutuvia kustannuksia pidettiin liian suurina eikä talkoolaisten hankintakaan onnistunut (vain yksi henkilö ilmoittautui). Kenttää varten budjetoitu summa käytetään jäsenhankintaan.