Kentän avaus viikolla eteenpäin

Joudumme siirtämään kentän avaamista viikolla eteenpäin. Sääennusteet lupaavat niin märkää ja kylmää, että kasvu pysähtyy kokonaan. Greenit eivät tällöin kestä kulutusta, kun luontaista kasvua ei ole. Lisäksi routaa on paikoin vielä niin paljon, että salaojat ja pintavesikaivot eivät toimi vielä kunnolla, minkä vuoksi kenttä on paikoitellen kovin märkä.

Emme halua vaarantaa hyvässä kehitysvaiheessa olevia greenejä, joten siirrämme kentän avauksen ensi viikon perjantaille 20.5.2016 klo 10.

 IMG_0227

Bunkkeritalkoot

21.5. pidettäväksi ilmoitetut bunkkeritalkoot siirretään samalla pidettäväksi torstaina 19.5. klo 9.00 alkaen, jonka jälkeen talkoolaiset pääsevät ensimmäisinä korkkaamaan kentän ennen sen avaamista. Pelaamaan torstaina pääsevät myös 12.5. järjestettävien talkoiden osallistujat.

Pahoittelumme, että joudutte vielä hetken odottamaan kentälle pääsyä. Avaamisen viivästyttämisellä takaamme teille paremmat greenit koko kesäksi.