Rento kauden päätös lauantaina 24.9.2016

Kausi päätetään rennoissa merkeissä Narukisassa ja yhteisessä After Golfissa lauantaina 24.9.2016. Virallisen juhlimisen hoidimme tänä vuonna seuran 30-vuotis juhlaillallisella, joten päätämme kauden rennommissa merkeissä Klubilla ja tyhjäämme samalla varastot ennen talven tuloa.

Kauden päätöskisa

Kauden päätöskisa pelataan perinteisenä narukisana. Kilpailumuotona on siis narukisa-greensome, lyöntipeli, 18 reikää, 2 hengen joukkuein. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 12.00 alkaen. Kisainfo klo 11.45.

Joukkueen tasoitus on 3/4 jäsenten slopelukujen keskiarvosta. Tasoitus annetaan naruna (1 lyönti = 1 metri narua), jota joukkue voi käyttää haluamassaan pelipaikassa (pois lukien out tai palloa ei löydy). Avaukset molemmilta (miehet/kelt, naiset ja veteraanit / pun), joista valitaan joukkueen kannalta parempi pallo pelipalloksi. Sen jälkeen peliä jatketaan samaa palloa vuorotellen lyöden. Huom: omat sakset mukaan!

Kilpailumaksu 25€/hlö + pelioikeus / gf, sisältää ruokailun Klubilla kisan jälkeen. Ilmoittaumiset torstaihin 22.9.2016 klo 18.00 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@arcticgolf.fi tai 0200 30200. Kilpailunjohtajana toimii Kari Plosila 040 – 551 3106. Lisätiedot kutsussa.

After Golf

Narukisan jälkeen iltaa jatketaan Klubilla yhteisellä ruokailulla ja illanvietolla. Klubibändi soittaa illan mittaan. Jos haluat mukaan soittamaan, ilmoittaudu Neitolan Pekalle. Puttausmestarit selvitetään puttikisassa iltavaloissa – parhaat palkitaan! Tyhjäämme samalla juoma- ja ruokavarastot ennen talven tuloa.

Päätetään siis golfkausi yhdessä, rennoissa meiningeissä. Jos olet vailla kisaparia, ole yhteydessä caddiemasteriin. Voit halutessasi osallistua myös pelkästään After Golfiin, osallistumismaksu 20€.

Ilmoittautukaa mukaan!